02 / 05 / 2024

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 



Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi
Hem lezzetli hem sağlıklı beslenmek isteyenler için, Air Pro Cook bir çok özelliği ile dikkat çekiyor. 4 litre geniş hacmiyle sıcak hava akımı teknolojisini kullanarak bir çok fonksiyon gerçekleştiriyor. Konuşan Airfryer, 6 pişirme fonksiyonuyla sağlıklı kızartmalar, ev yoğurdu, sebze-meyve kurutma, fırın ve ızgara lezzetlerinin yanı sıra sulu yemek de yapabilen yapabiliyor. 

Cihaz tüm yiyecekleri Less Fat Technology ile sadece bir kaşık yağ kullanarak hazırlar.Sadece 1 kaşık yağ ve tek tuşla; anne tavasından çıkmış gibi sağlıklı patates kızartmaları, dışı çıtır çıtır içi sulu sulu tavuk kızartmaları ve nefis sebze kızartmaları hazırlamanız mümkündür. Gelişmiş teknolojiye sahip olan Karaca Air Pro Cook, yemeğinizi hazırlarken sizi her aşamada konuşarak bilgilendirir.

Karaca Air Pro Cook’un sulu yemek tenceresi ile orman kebabından İzmir köfteye, karnıyarıktan taze fasulyeye kadar dilediğiniz ev yemeğini sadece 1 kaşık yağ ve tek tuşla hazırlayarak servis yapabilirsiniz. Cihaz aynı zamanda taş gibi ev yoğurdu mayalar.Konuşan Airfryer Sebze/Meyve Kurutma fonksiyonu sayesinde mevsiminde aldığınız lezzetleri sağlıklı bir şekilde uzun süre depolayabilir, nane ve kekik gibi baharatlarınızı kurutmanıza yardımcı olur. 

Circulation Air Tech, hazne içerisinde sıcak hava sirkülasyonu sağlayan bir teknolojidir. Sıcak havayı haznenin içerisine eşit dağıtan bu teknolojiyle tüm yemeklerinizin her yerini eşit şekilde pişirmeyi sağlar. Cihazda yer alan pişirme ızgarası; Pişirme haznesindeki malzemeleri yükselterek havanın malzemelerin altında ve çevresinde dolaşabilmesini sağlar. Bu sayede yemeğinizin her yeri eşit sıcaklıkta pişmiş olur.

Peki Karaca konuşan Airfyer teknik özellikleri neler? Konuşan Karaca Air Pro Cook ne kadara satılıyor? 


Geri Dön