28 / 04 / 2024

Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi

Sürekli seyahat edenler ve ya kıyafetleri sürekli kırışanlar, Tefal DT8150 Access Steam+ Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici ne kadara satılıyor, özellikleri neler sorusunun cevabı bu haberimizde. İşte detaylar..



 Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi
Tefal tam 1700 W gücü ile çalışır ve kullanıcılarına mükemmel ütüleme performansı sunarak kıyafetlerdeki kırışıklıkları kısa sürede yok eder. Yüksek performansı sayesinde zorlanmadan kırışıklıkları açılır. En inatçı kırışıklıklardan bile iz kalmaz. Her koşulda gönül rahatlığıyla kullanmanız mümkündür. 

Mevcut buhar gücünden daha fazlasını işte bu düzleştiricide. Şok buhar gücü sayesinde yoğunlaştırılmış gücün farkına varabilirsiniz.Farklı kumaşlarda kullanım için uygun özelliklere sahiptir.  Bu özelliği kullanmak için geniş su haznesine su koymanız gerek duymaz. Ütü tabanları kumaş üzerinde adeta kayarak işlevini gerçekleştirir.

Kaygan taban kumaşa yapışma yapmaz. Ütü deneyiminin daha kolay olmasını sağlar. Özel tabanlar kireçlenme de yapmadan uzun süre kullanım deneyimi yaşatır. Ütü üretiminde birinci sınıftan malzemeler tercih edilerek kullanıma hazır hale getirilmiştir. Plastikten metaline kadar yüksek kaliteli malzemeler en zorlu dış koşullarda bile etkili bir şekilde çalışmaya devam ederek sizi yarı yolda bırakmaz. 

İki farklı buhar seviyesi sunan ütü, seramik kaplamalı alüminyum döküm tabanı ile ultra hızlı ısınma gerçekleştirir. Isınması ve kullanılır hale gelmesi için sadece saniyeler yeterlidir. Saniyeler sonra ütü kullanıma hazır hale gelir. Tüm kumaşlar için özel program sunan bu düzleştirici, kullanım sırasında kireçlenme derdine son verir. Pratik ve kolay kullanım sunan ütü, ipek gibi en narin kumaşlarda bile sorunsuz ütü yapmanızı sağlar.

Peki Tefal buharlı dikey ütü kendini nasıl korumaya alır? Tefal kırışık giderici ütü ne kadara satılıyor? 


Geri Dön