07 / 05 / 2024

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 11 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 11 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucusundan memnun olmayanlar sizin için çok gözlü Siemens derin dondurucuyu araştırdık. Peki Siemens 192 LT 6 çekmeceli  dikey derin dondurucu ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 



 Siemens 6 çekmeceli dikey derin dondurucu kaç TL, özellikleri neler? İşte Siemens 11 Mart 2023 fiyat listesi
Siemens GS24VVWF0N 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanı sıra çok gözlü olması ve sessiz motor performansıyla ile ihtiyaca göre cevap veriyor. 6 çekmecesi sayesinde dört mevsim soğutma ve dondurma işlevini kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyor. 

Buzdolabına alternatif olarak evlerde yerini alan dikey derin dondurucu yazın hazırlanan gıdaların diğer mevsimlerde besin değerleri düşmeden tüketmeniz için gerekli performansı sizler için sunar. Saklama ve soğutma teknolojisiyle gıdaları istediğiniz sürece muhafaza eder. Böylece her daim taze gıdalar tüketmiş olursunuz. 

Dikey derin dondurucunun ısı ayar kısmı elektroniktir. Elektronik olması dolayısı ile pratik bir şekilde ısı ayarı gerçekleştirilir. Aynı zamanda söz konusu olan elektronik ısı ayarı LED panel üzerinden rahatça kontrol edililir.
A+ enerji seviyesinde çalışan Siemens 192 LT 6 Çekmeceli  Dikey Derin Dondurucu özel teknolojisi sayesinde kullanıcılarına enerji tasarrufu sağlar. Yüksek ölçüde enerji tasarrufu ortaya koyan ürün elektrik faturalarında da tasarrufun sonucunu ortaya koyar.

Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması, buzdolabı içerisindeki sıcaklığın değişmesine neden olur. Bu yüzden geliştirilen freshSense'in akıllı sensörleri, sıcaklık değişimlerini engeller. Siemens dikey dondurucu, dondurucu performansı üst düzey bir biçimde performans sergiler. Süper dondurma özelliği ile dondurucu performansının daha yukarılara katlanmasını sağlar.

Dikey derin dondurucunun sahip olduğu hava kanalı sisteminden kaynaklı olarak kapı oldukça rahat açılır. Kapının açılması işlemi esnasında korunma sağlar ve kullanım ömrünün deuzamasını sağlar. Ayrıca gerekli ayarlamalar ile birlikte kapı yönünün değişmesi mümkündür.

Peki Siemens derin dondurucuda yer alan VitaControl sistemi ne işe yarıyor? Siemens dikey derin dondurucu ne kadara satılıyor? 


Geri Dön