15 / 05 / 2024

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu'da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Dikey Derin Dondurucu şık tasarımının yanında 6 çekmecesi ve geniş iç hacmiyle sessiz çalışma performansı ortaya koyar.Dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacına cevap verir. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 



Siemens 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu da inanılmaz indirim fırsatı! 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Buzdolabına alternatif olarak evlerde yerinin alan dikey derin dondurucu yazın hazırlanan gıdaların tüketiminde önemli rol oynar. Saklama ve soğutma teknolojisiyle gıdaları aylarca muhafaza eder. Böylece her daim taze gıdalar tüketilmiş olunur. 

Isı Ayarı

Isı ayarı kısmı elektroniktir. Elektronik olması dolayısı ile pratik bir şekilde ısı ayarı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda söz konusu olan elektronik ısı ayarı LED panel üzerinden rahatça kontrol edilebilmektedir.

Enerji Verimliliği

A+ enerji seviyesinde çalışan özel teknolojisi sayesinde kullanıcılarına enerji tasarrufu sağlamaktadır. Yüksek ölçüde enerji tasarrufu ortaya koyan ürün elektrik faturalarında da tasarrufu sağlanması söz konusu olur.

Yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması garantilendi: freshSense

Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması, buzdolabı içerisindeki sıcaklığın değişmesine etki eder. Bu yüzden geliştirilen freshSense'in akıllı sensörleri, sıcaklık değişimlerine anında karşılık verir.

Süper Dondurma Özelliği

Siemens dikey dondurucu, dondurucu performansı üst düzey bir biçimde kendini gösterir. Süper dondurma özelliği ile dondurucu performansının daha yukarılara katlanması durumu ortaya çıkar.

Sabit Sıcaklık Özelliği

Daima sabit sıcaklık sağlanması adına özel olarak geliştirilen akıllı sensörler bulunmaktadır. VitaControl sistemi sayesinde ve akıllı sensörleri dolayısıyla devamlı olarak sabit sıcaklık sağlanmış olunur.

Peki Siemens dikey derin dondurucuda yer alan alarm sistemi ve hava kanalı sistemi ne işe yarıyor?


Geri Dön