02 / 05 / 2024

Mersinde yeni sinema kompleksi

Mersinde yeni sinema kompleksi

CEFIC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde Mersin’in en büyük sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sundu.

Paribu kullanıcılarına 150 TL sinema bileti hediye! İşte 3 Ocak 2023 sinema bileti fiyat listesi...

Paribu'nun yeni yıla özel kampanyası ile Paribu'da en az 10 TL bakiyesi bulunan müşteriler 150 TL değerinde sinema bileti bakiyesi kazanıyor. Kampanyanın detayları haberimizde.

Yeni Zelanda'da dev kasaba 7,5 milyon dolara satılıyor!

Yeni Zelanda'da 2006 yılında yapımı tamamlanan Vahşi Batı kasabası 7,5 milyon dolara satılıyor. Kasabada bir tahta şerif ofisi, sinema salonu olarak ikiye katlanan bir adliye binası ve hatta lisanslı bir salon bulunuyor.

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.

Burak Özçivit villa kiraladığı iddialarına yanıt vermedi!

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, yeni sinema filminin senaristleriyle önceki akşam Etiler’deki Günaydın restoranda bir araya geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Özçivit ev kiraladığı ile ilgili sorulara yanıt vermedi.

Maltepe'ye yeni kültür merkezi inşa edilecek!

Maltepeli muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’ye içinde sinema ve tiyatro salonlarının bulunduğu yeni bir kültür merkezi inşa etmek için kolları sıvadıklarını söyledi...

Maltepe'ye yeni kültür merkezi geliyor!

Maltepeli muhtarlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’ye içinde sinema ve tiyatro salonlarının bulunduğu yeni bir kültür merkezi inşa etmek için kolları sıvadıklarını söyledi.

Türkiye Film Arşivi ve Sinema Müzesi açılacak!

Yaklaşık iki yıldır proje çalışmaları süren Türkiye Film Arşivi ve Sinema Müzesi, Türkiye'nin "film hazinesini" geleceğe taşımanın yanı sıra hem kültürel çekim merkezi hem yeni yaşam alanı olacak

Tivibu evleri sinema salonlarına dönüştürüyor!

TTNET'in internet TV platformu Tivibu, 12 yeni HD sinema kanalıyla televizyonları sinema salonlarına dönüştürüyor. Toplam 24 sinema kanalıyla izleyicilere sunulan Sinetivi servisi 7 gün 24 saat kullanılıyor.

Yeni Melek Sineması tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 20 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

Yeni Melek Sineması 30 yıl sonra tekrar açılıyor!

Beyoğlu’nda eski sinemaların kapandığı, Emek Sineması tartışmasının sürdüğü bir dönemde, iyi haber Yeni Melek’ten geldi. 30 yıldır kapalı olan sinema yıkılıp yerine yeni bir kültür merkezi yapılacak.

İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indiriyor!

Alışveriş merkezlerindeki sinema zincirleri ile rekabet edemeyen İzmir'deki bağımsız sinema salonları perde indirmeye devam ediyor. İzmir'in 42 yıllık sineması Karaca Sineması büyük ihtimalle yeni sezonda perdelerini açmayacak.

Zeki Toçoğlu: Sakarya Park şehrin yeni yüzü olacak!

Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimiz açık havada sinema, tiyatro ve konser keyfini Sakarya Park’ta yaşayacak. Yeşil ile maviyi buluşturan sosyal tesisimiz, şehrimizin yeni yüzü olacak" dedi

Fikirtepe, sinema endüstrisinin platosu haline geldi!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının yılan hikayesine döndüğü İstanbul Kadıköy’deki Fikirtepe Mahallesi’nde yeni bir dönem başladı. Mahalleyi film platosu haline getiren sinema endüstrisi, 15 bin liraya bina patlatıp, izinle otomobil yakıyor...

Mersinde yeni sinema kompleksi Haberi

Mersinde yeni sinema kompleksi

CEFIC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan Palm City Mersin Alışveriş Merkezi’nde Mersin’in en büyük sinema kompleksi olan 10 salon ve 1.200 koltuk kapasitesine sahip sinema kompleksini Mersin halkının hizmetine sundu. Cinemarine sinema salonlarının açılışı Yeşilçam’ın efsane ismi Türkan Şoray tarafından gerçekleştirildi. Şoray, hayranlarına yeni filminin galasını Palm City Mersin Cinemarine’de yapacağının müjdesini...