02 / 05 / 2024

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Sinema salonu ve kral dairesi ile dünyadaki tek hastane unvanlıyla, hastalarına beş yıldızlı otel konforu sunulan Çayyolu’ndaki Minasera Aldan Hastanesi şimdi yeni sahibini bekliyor.



Ankara’nın en gözde sağlık komplekslerinden biri olarak gösterilen Çayyolu Minesara Aldan Hastanesi'nin olduğu bina, kiralık veya satılık olarak yatırımcıların ilgisine sunuldu. Binanın gayrimenkul danışmanlığını yapan CB Network Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, "Türkiye’nin sağlık alanında yatırımlarına paralel olarak 2016 yılında Türkiye'nin en lüks ve konforlu hastanesi iddiasıyla açılan  Ankara  Çayyolu'ndaki Minasera Aldan Hastanesinin kapanmasının ardından, binamız yatırımcıların ilgisine sunuldu" ifadelerini kullandı.

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

Hastane binası, sinema salonu dahil olmak üzere ve beş yıldızlı otel konforu özelliklerini taşıyor. Demir, "Döviz kurlarının gevşediği, TL’nin daha da değerleneceği beklentileri göz önüne alındığında, ticari gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için binamız harika bir fırsat olacaktır" dedi. 

Demir, Çayyolu’ndaki binanın gerek konumu gerekse teknik ve fiziki alt yapıları ile Ankara’nın ender bulunan masrafsız ticari yapılarından biri olduğunu ifade etti. Demir, sözlerine şöyle devam etti;  

Çayyolu Minasera Hastanesi’nin binası yeni sahibini bekliyor!

"Toplamda 23 bin ealana sahip olan mülkümüz, 200 yataklı hastane olarak inşa edildi. Teknik ve fiziki alt yapıları bütünüyle kullanılabilir ve masrafsızdır. 6 adet Ameliyathanesi ve yoğun bakım ünitesi mevcuttur. Binamız, kral dairesi ve çoğunluğu suit odalardan oluşmaktadır. Binamız, eğitim, kamu kurumu, otel ve özellikle hastane yatırımları yapmak isteyenler için, harika bir fırsattır’"


Geri Dön