17 / 05 / 2024

Mert Ersin mezar projesi

Mert Ersin mezar projesi

Beşiktaş Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile...

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mert Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi Ersin Kaya, Şükrü Kaya ve Birol Çakmak tarafından 1 milyon 500 TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Ersin Akboyun: Kentsel dönüşüm tek tek anlatılmalı!

Yeni Gölcük yazarı Ersin Akboyun bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ele aldı. Akboyun, Gölcük'ün son bir haftadır çalkalandığını ve nedeninin de çarşı da yapılacak kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Amfipolis anıt mezar kazılarında iskelet bulundu!

Yunanistan'ın Serres kenti yakınlarındaki antik Amfipolis bölgesinde yapılan anıt mezar kazırlarında lahit içinde bir iskelet bulundu. İskelet, cinsiyetinin tespit edilmesi için antropoloji uzmanlarınca incelemeye alındı...

Ankara'da mezar ücretlerinde indirim!

Büyükşehir Belediye Meclisi, eylül ayında 20 bin TL’ye yükseltilen ‘aile bloke mezarı’ ücretlerinde düzenleme yaptı. Mezar ücretleri yıl sonuna kadar 9 bin 500 TL’ye düşürüldü.

Sultan Alparslan'ın mezarını arama çalışmaları devam ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı’ nın katkılarıyla “Sultan Alparslan ’ın Mezarının Bulunması ve Türbe İnşası Projesi” kapsamında başlatılan kazı çalışmalarının ilk sezonu tamamlandı.

Soma'da maden şehitlerine anıt mezar yapılıyor!

Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki faciada yaşamını yitiren 301 madenciden 39'unun mezarının da içinde yer alacağı, Büyükşehir Belediyesince yaptırılacak anıt mezarı projesinin hazırlandığı açıklandı. İhalenin yılbaşına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Ersin Pamuksüzer Londra'da detoks otel açacak!

Ersin Pamuksüzer'in 2005'te kurduğu ve bünyesinde restoran, detoks merkezi ve detoks oteli konseptlerini barındıran The LifeCo, yurtdışına ikinci adımını atıyor. Londra'da bir restoranı olan şirket, 2015 yılında BAE'de detoks oteli açacak.

İzmir Kiraz'daki mezar alanları kazı çalışmalarıyla turizme kazandırılacak!

Kiraz'da tahrip edilmiş şekilde bulunan 2 bin 600 yıl öncesine ait mezar alanında Ödemiş Müzesi tarafından kazı çalışması başlatıldı. Söz konusu alan turizm olarak kazandırılacak.

Mert Yıldızhan: Düşük aidatın yolu alternatif enerji kullanımından geçiyor!

Ankara'daki Elit Royal Residence projesiyle dikkati çeken Elit Yapı 'nın Yönetim Kurulu Uyesı Mert Yıldızhan, aidat konusunun satış aşamasında ilk sorulan sorulardan biri olduğunu söyledi.

Mert Yıldızhan: Lüks konut alınırken ilk aidat soruluyor!

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi...

Mert Yıldızhan: Kendi evinizde kiracı olmayın!

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi.

İstanbul'da rezidans fiyatına lüks mezar yeri!

Kalan sınırlı mezar yerleri kıymete bindi. Hak sahipleri ellerindeki yerleri devretmek için astronomik rakamlar istiyor. Hele söz konusu mezar yeri, merkezde deniz manzaralı veya ünlü bir kişinin mezarına komşuysa, fiyatlar daha da uçuyor..

Rezidans fiyatına lüks mezar yeri!

İstanbul’un en pahalı lokasyonları Karacaahmet, Aşiyan, Zincirlikuyu, Ortaköy, Pierre Loti gibi mezarlıklardaki 3-5 metrekarelik mezar yerleri. Zincirlikuyu mezarlığı'nda 2 adet deniz manzaralı mezar yeri 2 hafta önce 600 bin TL’ye satıldı...

Mert Ersin mezar projesi Haberi

Mert Ersin mezar projesi


Beşiktaş  Kongre Üyesi Mert Ersin 1903 şanslı Beşiktaşlının yatacağı bir mezarlık yaptırarak ilginç bir projeye imza attı. Bu mezarlık için ünlüler şimdiden yer ayırtmaya başladı bile.30 bin ile 60 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılacak mezar yerinin ilk taliplileri arasında şu ünlü Beşiktaşlı isimler var:


Ahmet Dursun

Adnan Aybaba

Ali Eren Beşerler

Murat Cevahir

Murat Varol

Metin Keçeli


İstanbul'da yapılacak mezar yeri için Beşiktaş Belediyesi ve Eyüp Belediyesi ile görüşülen proje en kısa zamanda hayata geçirilecek. Beşiktaş mezarlığında her detaya dikkat edildiğinin altını çizen Mert Ersin, şunları aktardı: "Burada 1903 tane mezar yeri var. Tabii ki mezar taşlarında, Beşiktaş logosu yer alıyor. Her projede olduğu gibi kulübün onayı ve bakış açısı en önemlisi. Aynı zamanda buradan gelen paranında Beşiktaş Kulübü'ne kalacağını belirtelim.Bu arada lütfen geliri hesaplarken...