03 / 05 / 2024

mert mildon kimdir

mert mildon kimdir

Miller Oto Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Çanakkale'de başlattıkları lüks konut algısını her projelerinde sorunsuz olarak devam ettirmek istediklerini belirtti. Mildon, gayrimenkul sektöründe yapacakları yatırımların da ilgiyle izlendiğini kaydetti..

İsmail Mert Fırat Kimdir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur?

İsmail Mert Fırat ne iş yapıyor? İsmail Mert Fırat’ın mesleği nedir? İsmail Mert Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Mert Fırat kimdir?

Fırat İnşaat'ın sahibi İsmail Mert Fırat kimdir? İsmail Mert Fırat daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İsmail Mert Fırat'ın biyografisi...

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Miller Holding Afrika'da inşaat projelerine başladı!

Miller Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, yükselen pazar olan kara kıta Afrika’da yatırımlara başladıklarını söyledi. Afrika’daki fırsatları değerlendirdiğini ve inşaat alanında yatırım yapmaya başladıklarını belirtti.

Mert Boysanoğlu kimdir?

MESA Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürü oldu. Peki, Mert Boysanoğlu kimdir? Mert Boysanoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yetik Kadri Mert kimdir?

Yetik Kadri Mert, STFA Grubu CEO’luk görevine atandı. Peki, Yetik Kadri Mert kimdir? Yetik Kadri Mert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yetik Kadri Mert...

DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı!

Doğanlar Yatırım Holding ve Miller Holding ortaklığında kurulan DM Yatırım İnşaat Senegal’de iki dev projeye imza attı. Mert Mildon, "Senegal Hükümeti ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Mert Tüfekçioğlu kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tüfekçioğlu kimdir? Mert Tüfekçioğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Tüfekçioğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mert Tüfekçioğlu..

Nusret Cömert kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Cömert kimdir? Nusret Cömert, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nusret Cömert, ne zamandan beri Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor? İşte Nusret Cömert...

Mert Kayasü kimdir?

Mimar Mert Kayasü kimdir? Mert Kayasü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Kayasü, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mert Kayasü..

MillerStyle'da 1915'in ruhu yaşatılacak!

Yaptıkları tüm işlerde büyük heyecan duyan Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, "100. Yıl anma etkinliklerinin olduğu Mart 2015'te MillerStyle'da da yaşam başlayacak" dedi.

Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Turhan Mildon Üniversite Camii açıldı. İşadamı Mert Mildon tarafından ÇOMÜ Terzioğlu Kampusu’ndaki Öğrenci Sosyal Merkezi arkasına yaptırılan cami ibadete açıldı.

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Doğan, İlhan Doğan, Şevki Mert Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta kuruldu.

mert mildon kimdir Haberi

mert mildon kimdir


ÖZELLİKLE bu tür alanların, projenin bütünlüğüne uygun bir şekilde yönetilmesinden hiçbir şekilde ödün vermek istemediklerini belirten Miller Oto Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Çanakkale'de başlattıkları lüks konut algısını her projelerinde sorunsuz olarak devam ettirmek istediklerini belirtti. Mildon, bu tür alanların işletilmesi esnasında oluşabilecek giderlerin minimum seviyelerde oluşmasını sağlamak amacı ile ortak alanların elektrik ihtiyacım da kendi enerjisini kendi üreten bir bina hazırladıklarım sözlerine ekledi. 


Mert Mildon, "Türkiye'de konut sektöründe kaliteli yatırımlarla öne çıkmak istiyoruz. Gayrimenkul sektöründe yapacağımız yatırımlar ilgiyle izleniyor" diye...