17 / 05 / 2024

MillerStyle'da 1915'in ruhu yaşatılacak!

MillerStyle'da 1915'in ruhu yaşatılacak!

Yaptıkları tüm işlerde büyük heyecan duyan Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, "100. Yıl anma etkinliklerinin olduğu Mart 2015'te MillerStyle'da da yaşam başlayacak" dedi.



Yaptıkları her işte büyük heyecan duyduklarını belirten Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, "100. Yıl anma etkinliklerinin olduğu Mart 2015'te MillerStyle'da da yaşam başlayacak" dedi.


'Memnuniyet, kaliteyi getiriyor'


- Miller grubu şirketlerine baktığımız zaman, bir ailenin ihtiyaçlarının birçok yönünü kapsayacak şekilde farklı sektörlere odaklandığını görüyoruz. İşlerinizde en çok neye önem veriyorsunuz? 


Müşterilerimize hizmet ettiğimizin bilincindeyiz. Bu nedenle hangi sektöre girdiysek önce kaliteli hizmet sunmamız gerektiğini biliyoruz. Rahmetli babamız Turhan Mildon, sık sık 'Her şey güzel olacak' derdi. Her şeyin güzelini ise işlerimizdeki kalite ile sağlayabileceğimize inanıyoruz. Kalite, müşteri memnuniyetini sağlıyor. İşlerimizde kaliteyi ise ilkelerimiz ve çalışan memnuniyeti ile yakalıyoruz.

 

1967 yılında Çanakkale Gelibolu'dan başlayan başarı hikâyesi, 2015'e yeni yatırımlarla giren Miller Oto A.Ş.'yi holding olma noktasına getirdi. 


Çanakkale, çok önemli anma törenlerine hazırlanıyor. 1915 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş temellerinin atıldığı, bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Çanakkale'de, Deniz ve Kara Savaşları zaferlerinin 100. yılı etkinliklerine kamu kurumları yanında özel firmalar da hazırlıklarını hızla tamamlıyor. Çanakkale'nin otomotiv, inşaat, akaryakıt, gemi taşımacılığı, gıda ve araç kiralama gibi farklı sektörlerinin lider firması olan Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon sorularımızı yanıtladı: 


'Çanakkale fırsatlar şehri' 


2015'te Çanakkale'de önemli etkinlikler olacak. 100. 

yıl anma etkinlikleri ve boğaz köprüsü inşaatı Çanakkale'ye damgasını vuracak. Ayrıca büyük firmalar Çanakkale'ye yöneldi. Nasıl görüyorsunuz Çanakkale'nin geleceğini? 


Çanakkale Boğazı, dünyada sayılı doğal güzelliklerden biri. İş dünyası açısından da Çanakkale fırsatlar şehridir. Hemen her sektörde büyük yatırımlara uygun altyapısı var. Yaşam çok kolaydır burada. Modern kentlerin fırsatlarını, küçük kentlerin samimiyetini bulursunuz. Boğaz köprüsü ve yeni yatırımlarla özellikle konut fiyatları önümüzdeki yıllarda yükselecektir. Bu nedenle konuta yatırım açısından Çanakkale en önemli şehir. 


1 saatte İstanbul 


Bunun yanında helikopter kiralama hizmetine de başladık. İstanbul'da helikopterin inmesine uygun olan herhangi bir noktadan istenilen başka bir noktaya helikopter kiralama hizmeti veriyoruz.


'9,5 milyon dolarlık yatırım' S 100. yıl etkinlikleri kapsamında Çanakkale çok önemli konukları ağırlıyor. Bir anlamda VIP hizmetine ihtiyaç duyuluyor mu? 


Araç kiralamada müşterilerimizin büyük çoğunluğu istanbul'da ve lüks araç kiralama talepleri geliyordu. Böyle bir ytnLplanhvorduk zaten. Mart, Nisan aylarında ise Çanakkale Savaşları'nın anma etkinlikleri nedeniyle Çanakkale merkez ve Gelibolu'da talepler a™y°™uSizin de belirttiğiniz gibi 2015 te VIP talepler olacağını öngörerek, hemen uygulamaya başladık Yani, sadece sayı olarak buyuk uk vanında yeni bir segmente, lüks araç kiralamasına da yatırım yaptık Yeni dönemde BM W, Jaguar, Range Rower, Fiat Fremont gibi araçlarla hizmet vermeye devam edeceğiz. İstanbul Kağıthane ve Florya'da, Çanakkale ve Gelibolu daki ofislerimizle ve 10 yıl içinde kurduğumuz iş ortaklığı ağı dolayısıyla Türkiye'nin her yerinde yerli ve yabancı turiste uygun fiyatla hizmet sunuyoruz. 

 

'Çanakkale'de eviniz olsun' 


2015 yılında konut projeniz de bitiyor. MillerStyle'a ilgiden memnun musunuz? 


Yaptığımız her işte büyük heyecan duyuyoruz. Bizim içimize sinecek çalışmaları müşterilerimize sunarak başarı elde ediyoruz. Bugüne kadar başarılı projelere imza attık. MillerStyle'da bu başarılarımızdan biri oldu. Mart 2015'te bizi iki heyecan birden saracak: 100. yıl anma etkinlikleri ve MillerStyle'da yaşam başlayacak. Son 15 konut kaldı. Ancak Miller Yapı olarak yeni projelere devam edeceğiz. 2015'te inşaatına başlayacağımız 2 projemiz daha var. Her ikisinin de konsepti farklı. Biz inşaat alanında yenilikçi yaklaşımları benimsiyoruz. Mimari yapısıyla, çağdaş çözümleri ile kullanışlı, konutlar üretiyoruz. Örneğin, MillerStyle kendi elektriğinin bir kısmını üretiyor. Amacımız, Türkiye'de konut almak isteyen herkese fırsat sunmak, Çanakkale Boğazı'nda bir eviniz olsun diyoruz. 


'Törenleri heyecanla bekliyoruz' 


2015'te 10 binden fazla Anzak, törenler nedeniyle konuk edilecek. Siz şirket olarak nasıl hazırlandınız?


Dünya savaş tarihinde en dramatik öykülerin yaşandığı ve her ülkeden en fazla şehidin verildiği bir alan Çanakkale. Savaşın vahşi yanı yanında bir o kadar da insani duyguların yaşanmış. Bugüne kadar birçok filme konu olmuş. Kısa bir süre önce vizyona giren Russell Crowe'un 'Son Umut' filmi de bu konuyu işler. Bugün dünyada savaştan 100 yıl sonra bile savaşan ülkelerin torunlarının gelip anma etkinliği yaptığı tek savaş alanı. 2015 yılı Çanakkale için önemli bir dönüm noktası olacak. 

Kamu kurumları yanında Sanayi ve Ticaret Odası ve Çanakkaleli yatırımcılar olarak bizler de katkılarımızı sunuyoruz. Çanakkale'ye gelen Avustralya ve Yeni Zelandalılar, anma etkinliklerini aynı zamanda Türkiye'de tatil için bir fırsat olarak görüyorlar. Geçen yıllara göre önümüzdeki yıl çok fazla gelmek isteyen yabancı konuklarımız olduğunu biliyoruz. Miller Grubu olarak daha iyi hizmet sunmak, ülkemizi ve Çanakkale'yi daha keyifle dolaşmalarını sağlamak için bizde araç filomuzu büyüttük ve zenginleştirdik. Araç filomuza 150 yeni araç kattık. Yani Çanakkale savaşlarının 100 yıl anma etkinliklerine kendi faaliyet alanlarımızla hazırız.


Milliyet


Geri Dön