02 / 05 / 2024

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Safa Harita Planlama Mimarlık Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Halil İbrahim Pekrü, Ramazan demircan ve Süleyman Yorulmaz ortaklığında kuruldu.

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Harita Mühendislik Planlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İslam tarafından kuruldu.

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsn Harita Mühendislik Şehir Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Uslu tarafından kuruldu.

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Boyut Planlama İnşaat Harita Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Forum34 Planlama Mimarlık Harita ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Feyza Tolga tarafından kuruldu.

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Arcadium Estate Harita Planlama Geliştirme İnşaat Ve Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sinan Karabağ tarafından kuruldu.

Adana planlama ve uygulama sürecinde sorun yaşıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Adana Şube Başkanı Yaşar Tanrıverdi, planlama ve uygulama süreçlerinde Türkiye’de en çok sorun yaşayan illerin başında Adana’nın geldiğini vurguladı.

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

Ankara İmar Planlama Harita İnşaat Mühendislik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şb.; Arif Fırat Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ahlat Sokak'ta açıldı.

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metot Mühendislik Harita Planlama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Yılmaz ve Kenan Yatkın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mülkiyet Kentsel Dönüşüm Danışman. Müşavirlik İmar İnşaat Planlama Harita Müh.ve Turizm Tic.Ltd.Şti. Seracettin Özgü Oral ve Süheyla Aydın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Beyoğlu'nda kuruldu.

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Celal Erdoğan Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Mert tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Mert Planlama Harita İnşaat Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.    a)-Her türlü şehir,bölge,çevre düzeni planları,nazım imar,mevzi imar,revizyon imar,islah imar planları,    turizm master planları,koruma amaçlı imar planları,her türlü spor alanı planları ve şehir ve kasabaların    hali hazır haritalarını yapmak ve uygulamak.    b)-Her çeşit jeodezik ölçüm yapmak ve yaptırmak.    c)-Her türlü deniz inşaatları ve faaliyetleri ile ilgili deniz dibi harita proje ve etüdlerini yapmak veya    yaptırmak.    ç)-Karayolu,demiryolu,elektrik ve su güzergah haritalarının proje ve etüd işleri ile aplikasyon hizmetlerini...