10 / 05 / 2024

Mert Sarper Kaptan

Mert Sarper Kaptan

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi kuruldu!

Mersin Mut 1 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Oğul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Tuzla'da 10 bin TL'ye yapıldı. 

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Konut İnşaat Hafriyat Ve Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tatar, Yakup Davut  Tatar ve Yasin Tatar ortaklığında kuruldu. 

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kaptan Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Alı S. Al-Ahmadı  tarafından kuruldu. 

Kocaeli Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yahya Kaptan İtfaiye Müfreze Binası'nın inşaatını tamamladı.

Kocaeli Yahya Kaptan Terrace'de fiyatlar artmayacak!

Kocaeli’de inşa edilen Yahya Kaptan Terrace Evleri’nin inşaatı tam gaz devam ediyor. 300 milyon TL'ye hayata geçirilen projede daire satışları devam ediyor.

Mert Kutlu, 40 Yaş Altı 40 Genç CEO listesinde!

Ekonomist dergisinin yapmış olduğu “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” araştırması sonuçlandı. Lens Yapı CEO’su Mert Kutlu, listeye 24. sıradan giriş yaptı.  

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Yahya Kaptan Terrace Evler'in 1. Etabı satışa çıktı!

Kocaeli’nin en değerli semtleri arasında yer alan Yuvam Akarca Mevkii’nde yapılan en lüks, leed sertifikalı ve içinde market ile tüm eğitim kurumlarını barındırması sebebiyle birçok ilki buluşturan karma proje Yahya Kaptan Terrace Evler’in 1. etabı lansman öncesi satışa çıktı.

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mert Sarper Kaptan Haberi

Mert Sarper Kaptan

Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi, Hasan Serhan Süzer, Mert Sarper Kaptan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Mersin Mut 2 Güneş Enerjisi Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu aşağıda gösterilen işlerdir. Şirket elektrik enerjisi tesisi kurulması, iletmeye alınması, kiralanması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasitesinin müşterilere satılması işi ile iştigal eder. Şirket bu amacını gerçekleştirmek üzere, elektrik piyasası mevzuatına uygun olmak üzere aşağıda yazılı konularda faaliyette bulunacaktır.  1. Şirket enerji alanında mevcut tüm teknolojiler ile alakalı yatırımlar yapmak, mevcut ve yeni enerji kaynaklarının araştırması, geliştirmesi, mühendisliği, uygulaması, işletmesi, üretimi, pazarlaması ve ticareti amacı ile kurulmuştur. Şirket her türlü enerji teknolojilerinin araştırılması, geliştirilmesi mühendisliği, tasarımı, uygulaması, imalatı, inşaatı, işletilmesi, üretimi, pazarlaması, tanıtımı...