26 / 07 / 2024

merter Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

merter Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 350 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Erhan Aydın tarafından M. Nezih Özmen Mahallesi Güngören adresinde kuruldu.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Ahmet Dokumacı: Real Merter ezber bozacak!

Real Merter proje konsorsiyum ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı ile Real Merter projesini anlattı. Dokumacı, Türkiye'nin hiçbir yerinde tekstil AVM'si olmadığını belirtti.

Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje TEM Otoyolu’na 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Projede 248 adet daire ve 157 adet ticari ünite bulunuyor. Peki Güngören Real Merter ne zaman teslim?

Güngören Real Merter'de teslimler 2017'de!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı tarafından inşa edilen Real Merter projesinde 248 daire ve 157 ticari ünite bulunuyor. Proje 10 katlı 3 blok şeklinde yükseliyor.

Efes Merter fabrikası ne olacak?

İstanbul’daki arazileri satmaktansa, kendisi proje geliştirmeye karar veren Anadolu Grubu ilk adımı Kartal Soğanlık'taki arazisi için atmıştı, Anadolu Grubu Merter’deki arazisi için de aynı yolu izleyecek...

Güngören Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığında hayata geçirilen Real Merter projesi İstanbul Güngören'de yükseliyor. Proje E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden oluşan proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Real Merter Güngören ödeme planı!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzasıyla inşa edilen proje TEM Otoyolu’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Real Merter Güngören ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Real Merter Rezidans fiyat!

Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreği olarak belirlenen proje Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında yükselecek. Real Merter Rezidans fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 4 bin 677 TL'den başlıyor.

Real Merter Güngören ulaşım!

Real Merter Güngören ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Vizyon Yapı ve Oliv Yapı ortaklığında inşa edilen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.

merter Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

merter Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 350 bin liralık sermaye ile Erhan Aydın tarafından 9 Ekim 2013 tarihinde kuruldu. 


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu:Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Merter Proje Uygulamaları ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: M. Nezih Özmen Mahallesi Nadide Caddesi Çınarevleri No:68 C Blok K:1 D:1...