10 / 05 / 2024

merter Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü

merter Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü

Bolu’nun turistlik yatak kapasitesini ikiye katlayacak dev proje "Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi!

The İstanbul Merter Office fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Avrupa Yakası Merter'de hayata geçirilen proje 4 bloktan oluşuyor.

Real Merter Güngören satış ofisi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Güngören'de yükselen projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter Güngören satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

Oliv Yapı inşaat sektöründe büyümeyi hedefliyor!

İnşaat sektöründe ilk 10'a girmeyi hedefleyen Oliv Yapı, Vizyon Art İnşaat ortaklığındaki Real Merter projesi, Avrupa yakasının mimari etki açısından en farklı projeleri arasında.

2006 yılında Carrefour Merter satışa çıkarılacak!

2006 yılında Türkiye'de Sabancı ortaklığıyla faaliyet gösteren Fransa kökenli perakende zinciri Carreffour'un, İstanbul Merter'de inşa ettirdiği, 'kendi alanında Avrupa'nın en büyük süper marketi'nin 100 milyon euro değerindeki gayrimenkulü satılacakmış.

Merter Real nerede?

Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Projede konut ve dükkanlar bulunuyor. Peki Merter Real nerede?

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi!

Oliv Yapı Vizyon Yapı Real Merter projesi İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa ediliyor. Real Merter projesi Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Parima Merter iletişim!

Parima Merter iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 482 20 20 olarak belirlendi. Eylül ayında teslim edilecek olan Parima projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda hayata geçiriliyor.

Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü’nü Merter'de açtı!

Bolu’nun turistlik yatak kapasitesini ikiye katlayacak dev proje "Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.

Narven Termal'in satış ofisi Merter'de açılacak!

Narven A.Ş’nin hayata geçirdiği, Bolu turizmli dev proje "Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.

Narven Termal Tatil Kasabası Avrupa’ya uzanıyor!

Narven A.Ş’nin hayata geçirdiği, Bolu turizmini ikiye katlayacak dev proje"Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter ne zaman teslim?

Toplam 399 tane daireye yer verilen Nef Merter Konutları İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Nef Merter 14 Kolay Yatırımla 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Merter 14 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Merter'de yükseliyor. Projede 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olmak mümkün.

merter Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü Haberi

merter Narven Avrupa Bölge Müdürlüğü

Narven A.Ş’nin hayata geçirdiği, Bolu’nun turistlik yatak kapasitesini ikiye katlayacak dev proje "Narven Termal Tatil Kasabası" İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü ile üç nesil, 4 mevsim tatil yapmak isteyenlere bir adım daha yaklaşıyor.


Narven A.Ş., İstanbul, Tekirdağ, Edirne ve çevre illerden Türkiye'nin en kapsamlı  termal tesisi Narven Termal Kasaba hakkında bilgi sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyen müşterilere hizmet vermek üzere İstanbul Avrupa Bölge Müdürlüğü’nü 27 Ocak Salı günü Merter’de hizmete açtı.


Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Necip Çarıkcı, Fahri Nalçacı ve Şerafettin Nalçacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Narven A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Halit Yıldız, “Narven ailesi olarak siz değerli dostlarımızla her geçen gün  büyümeye devam ediyoruz. Projemize olan ilginin...