30 / 04 / 2024

Merter Nef daire fiyatları

Merter Nef daire fiyatları

Nef Merter projesinde 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. İşte Merter Nef satış fiyatları..

Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları!

Toplam 974 daire ve 14 cadde dükkanından meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Ağustos 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. Merter Nef Bahçelievler Evleri fiyatları 599 bin TL'den başlıyor.

Real Merter Nisan 2017'de teslim!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter'de daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor..

Güngören Real Merter'de 120 ay vadeyle!

Güngören Real Merter'den daire veya dükkan alanlar yüzde 0.70 faiz oranını kullanabiliyor. Projede bağımsız bölümlerin teslimine 2017 başında başlanacak..

Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Toplam 1.023 daire ve 14 dükkandan meydana gelen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul imzası taşıyor. Peki Merter Nef Bahçelievler ne zaman bitecek?

Nef Bahçelievler'de daire fiyatları!

İstanbul Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Nef Bahçelievler'de daire fiyatları..

Real Merter'de metrekaresi 4 bin 677 TL'ye!

248 adet daire ve 157 adet ticari üniteden meydana gelen Real Merter projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor. Real Merter'de daire teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri!

Nef Merter Konutları, Timur Gayrimenkul tarafından İstanbul Merter'de inşa ediliyor. Projede stüdyo ve 1+1 daire tipleri bulunuyor. Nef Merter satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Nef Merter projesinde peşinatı 24 ayda ödeme imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası Merter'de inşa edilen Nef Merter Evleri, stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Projede 12 yıllık kira garantisi veriliyor.

Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteren Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Peki Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık!

Timur Gayrimenkul Nef Merter satılık daire tipleri stüdyo ve 1 oda 1 salonlardan oluşuyor. 12 yıllık kira garantisi verilen proje İstanbul Güngören'de yer alan Merter'de yükseliyor.

Nef Merter ödeme koşulları!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. İşte Nef Merter ödeme koşulları...

Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat!

Stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Nef Merter Residence 'de yüzde 1 peşinat kampanyası ile daire sahibi olunabiliyor. İşte Timur Gayrimenkul Nef Merter fiyat listesi...

Merter Nef daire fiyatları Haberi

Merter Nef daire fiyatları

Merter Nef satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor ancak öncesinde projeden bahsedelim. Proje Timur Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.


kolay yatırım kampanyası kapsamında hayata satışlarına devam eden Nef Merter projesi, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. 


399 adet daireye yer verilen Nef Merter projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Merter Nef satış fiyatları

Nef Merter projesinde daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 39 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiyor. 


Nef Merter iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Esra Nur...