30 / 04 / 2024

Merve Özde Erdem özgeçmiş

Merve Özde Erdem özgeçmiş

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Tasarruf finansman şirketleri 2024'te yüzde 75 büyümeyi hedefliyor!

Krediye erişim sıkıntıları ve yüksek faizli krediler, tasarruf finansman alanında ilgiyi yükseltti. Bu süreçte, sektörün 2023 yılını yüzde 107 büyüme ile kapattığını kaydeden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı, devletin tasarruf finansmanına BES tarzı bir teşvik bekliyor.

Ocak zammında son dakika! Bu kişiler yüzde 65 zam alacak! Asgari ücretliler zil takıp oynayacak!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan Ocak 2023'ten itibaren alacakları daha yüksek ücreti aramaya başladı. Faruk Erdem hesabı yaptı! Bu kişiler yüzde 65 zam alacak! Hemen bakın.

Ocak zammında son dakika! Bu kişiler yüzde 65 zam alacak! Asgari ücretliler havalara uçacak!

Milyonlarca asgari ücretli işçi Ocak 2023'ten itibaren alacakları daha yüksek ücreti aramaya başladı. Faruk Erdem hesabı yaptı! Bu kişiler yüzde 65 zam alacak! Asgari ücretliler havalara uçacak! Tahmini rakamlar geldi. İşte detaylar...

Erdem Başçı: Enflasyon yüzde6 ile yüzde 7,8 aralığında gerçekleşebilir!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, 2015 yılı sonunda enflasyonun orta noktası yüzde 6,9 olmak üzere yüzde 6 ile yüzde 7,8 aralığında gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini bildirdi.

Erdem Başçı: Enflasyonu yüzde 5'e düşürmek için çabalamalıyız!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "Petrol fiyatlarından enflasyonu düşürücü bir etki gelecek, bunu fırsat bilip enflasyonu yüzde 5'e düşürmek için çaba sarf etmemiz gerekiyor" dedi.

Erdem Başçı: Merkez Bankası'nın yılsonu enflasyon tahmini yüzde 8.9!

Merkez Bankası, yüzde 7.6 olan yılsonu enflasyon tahminini yüzde 8.9'a çıkarıd. Bu arada Hükümetin OVP'de belirlediği enflasyon öngörüsü yüzde 9,4 düzeyinde yer alıyor.

Erdem Başçı 2015 yılı enflasyon öngörülerini açıkladı!

TCMB Başkanı Erdem Başçı, 2015 yılında enflasyonun, orta noktası yüzde 6,1 olmak üzere yüzde 4,6 ile yüzde 7,6 aralığında gerçekleşeceğini öngördüklerini bildirdi.

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Tüketici kredilerindeki büyüme yüzde 15'e yakın!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı kuruş kullanımı konusunda da bilinçlendirme çalışmalarının yapılacağını söyleyerek, tüketici kredilerinin beklentiler dahilinde yüzde 15 'e yakın makul seviyelerde büyüdüğünü açıkladı.

Erdem Başçı: Yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 7,6!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, enflasyonun yıl sonunda yüzde 70 ihtimalle orta noktası yüzde 7,6 olmak üzere yüzde 6,7 ile yüzde 8,5 aralığında gerçekleşeceğini tahmin ettiklerini bildirdi.

Erdemir'in çelik satışı yüzde 7 arttı!

Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 4 şirketiyle yer alan ERDEMİR Grubu yılın ilk çeyreğinde yassı çelik satış miktarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 7 artırarak 1 milyon 700 bin tona yükseltti

Tüketici kredilerinin büyüme hızı yüzde 15'in altına indi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı (TCMB) Başkanı Erdem Başçı, Şubat ayında alınan makroihtiyati tedbirlerin son derece etkili olduğunu ve tüketici kredilerinin büyüme hızının yüzde 15'in altına indiğini açıkladı.

Kredi büyüme hızı yüzde 15 seviyesine yaklaşıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, 05 Haziran 2014 Perşembe günü saat Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen bir panelede, hredi büyüme hızının yüzde 15 seviyesine yaklaştığını açıkladı.

Merve Özde Erdem özgeçmiş Haberi

Merve Özde Erdem özgeçmiş

Merve Özde Erdem kimdir?

Merve Özde Erdem, Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun olduktan sonra yükseköğrenimini 2007 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde tamamlamıştır. 


Meslek hayatı boyunca yurtiçi ve yurtdışında birçok farklı sektörden iç mimari projelerin tasarım, projelendirme, yönetim ve uygulamalarında deneyim kazanan Merve Özde ERDEM, iç mimari projelere ek olarak ürün tasarımı ile ilgilenmektedir. Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra Ankara'da faaliyet gösteren sektörün öncüsü bir şirkette iç mimar olarak çalışmaya başlamıştır. 


2013 yılına kadar bu firmada proje koordinatörü ve yöneticisi olarak görev almıştır. 2013 yılında m2o Mimarlık ve Tasarım firmasını kurmuş olup çalışmalarını burada aktif olarak sürdürmektedir. 


Mükemmeliyetçi kişiliğini tasarladığı mekanlara da yansıtmakta olup; sadelik, şıklık, estetik ve fonksiyonellik gibi unsurları ideal biçimde...