17 / 05 / 2024

Merve Toptaş biyografi

Merve Toptaş biyografi

2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Merve Toptaş kimdir? Merve Toptaş hangi işlerde görev aldı?

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Merve Dizdar, Ezgi Mola'ya komşu oldu!

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Kadıköy Moda'da rol arkadaşı Ezgi Mola'ya yakın bir eve taşındı...

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Sancaktepe Merve Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Sancaktepe İlçesi, Merve Mahallesi, 91 ada, 8 parselin bir kısmı ile bitişiğindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Merve Özbey babası adına okul yaptıracak!

Geçtiğimiz hafta babasını kaybeden şarkıcı Merve Özbey, babasının adını yaşatmak için Doğu Anadolu'da okul yaptıracak.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Erol Özmandıracı ve Merve Başbuğ arasında sular durulmuyor!

Merve Başbuğ ile kızının babası iş adamı Erol Özmandıracı, arasında sular durulmuyor. Başbuğ, yazı 5 milyon Euro’luk teknesinde geçiren Erol Özmandıracı’dan, kızı Lea’nın okulundaki yemekhane ücretini karşılamadığı gerekçesiyle şikayetçi oldu

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Dekorasyon Mimarlık Yatçılık Mobilya Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 12 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kurtuluş, Murat Türkoğlu ve Özlem Demir ortaklığında kuruldu.

Erol Özmandıracı’ya icra şoku!

Oyuncu Naz Elmas’ın eşi işadamı Erol Özmandıracı’ya eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, dava açtı. Özmandıracı hakkında icra davası başlatıldı.

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisinden ağır suçlama!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Merve Toptaş biyografi Haberi

Merve Toptaş biyografi

Merve Toptaş kimdir?

Merve Toptaş, 1985’te İstanbul’da doğdu. Süleyman Demirel Lisesi’nin ardından, 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Mimarlık lisans eğitimini, 2012 yılında ise İTÜ Fiziksel Çevre Kontrolü Yapı Teknolojisi Yüksek Lisans Programını tamamladı. 


Lisans programı bitiminden itibaren çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı.


2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmektedir. 


Anonim.istanbul

anonim.istanbul 2010 yılında çok disiplinli bir tasarım platformu olarak kuruldu. 


Birbirinden çok farklı ölçeklerde, farklı alanlarda tasarım konusunu hem profesyonel, hem akademik olarak ele alan, farklı işbirliklerine ortam hazırlayan bir yapı olmayı kendine hedef edindi. Zaman içinde değişen üyelerle bu yapı, profesyonel anlamda çalışmalarını mimari tasarım, peyzaj tasarımı, iç mekan tasarımı alanlarında sürdürmekte, ekip elemanları akademik ortamlarda da çalışmalarına devam etmektedir. Kamusal alanda tasarım, katılımcı tasarım süreçleri anonim.istanbul’un özel...