19 / 05 / 2024

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.



Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan ve sosyal medyadaki paylaşımları ile dikkarleri üzerine çeken Merve Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündemde.  Boluğur yatırım için arsa aradığını açıkladı.

MERVE BOLUĞUR YENİ YATIRIM ARAYIŞINDA!

Eski fenomen yapımlardan 'Acemi Cadı' dizisinde hayat verdiği 'Ayşegül' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile olan evliliğini bitirdiğinden beri ekranlardan uzak kalmıştı.

Sosyal medyadaki paylaşımları ile de adından sürekli söz ettiren Merve Boluğur şimdi de yeni yatırım arayışı için gündemde. Boluğur, yatırım için arsa aradığını açıkladı.

ARSA ARIYOR!

Her yaptığı, her söylediği olay olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, şimdi de yatırımlarıyla gündemde. 

Boluğur, "Yazın hem tatil yapacağım hem de arsa arayışım var. Yatırımlardan anlayan bir arkadaşım var, inanılmaz bir beyin. Ondan fikir alıyorum. Kendisinin Bodrum ve Antalya'da inşaatları var. İstanbul'da da arayışım devam ediyor. Deneyimlerinden faydalanacağım." dedi.

BODRUM'U İSTİYORUM!

Ünlü oyuncu, yaz planından da bahsederek "Bodrum'u istiyorum. Yurt dışı olarak saymakla bitmeyecek yerler var. Bu yaz herhalde Bodrum'dayım." dedi.

Oyuncu Merve Boluğur yatırım için arsa arıyor!

MERVE BOLUĞUR KİMDİR, NERELİ?

16 Eylül 1986 tarihinde İstanbul'da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak doğdu.[6] Bir erkek kardeşi vardır.[7] Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Kadir Has Üniversitesi'nin hazırlığında kaldı ve bıraktı.[8] Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim aldı.

2006-2007 yılları arasında yayımlanan Acemi Cadı dizisinde "Ayşegül" adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynadı ve bu sayede tanındı. 2007 yılında TRT 1'de yayımlanan Aşk Yeniden adlı dizide "Eylül" adında bir karakteri canlandırdı. 2009 yılında Star TV'de yayımlanan Kül ve Ateş dizisinde "Hayal İsfendiyar" adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etti.

2009 yılında Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde oynadı. 2010 yılında Kolpa'nın "Kadınım" şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynadı. 2010-2011 yılları arasında yayımlanan Küçük Sırlar dizisinde "Ayşegül" karakterini canlandırdı.

2011-2013 yıllarında yayımlanan Kuzey Güney dizisinde Zeynep karakterini canlandırdı. Mayıs 2012 yılı itibarıyla Rexona markasının reklam yüzü oldu. 2013-2014 yıllarında yayımlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan"'ı canlandırdı.

2014 yılında Maybelline New York'un ilk Türk marka yüzü oldu. 2017 yılında Murat Dalkılıç'ın Epik isimli albümünde yer alan Boya Gitsin şarkısında Dalkılıç ile düet yaptı. Mart 2018 yılında "Merve Boluğur" adlı kozmetik markasını kurmuştur ve ilk ürünü kırmızı ruj olmuştur. 2020 yılında kendine ait YouTube kanalını kurdu. 2022 yılında şşşşşşttttt isimli teklisini YouTube kanalından yayımladı.

Merve Boluğur baba evine geri döndü!

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Geri Dön