03 / 05 / 2024

meryem uzerli kiralık ev

meryem uzerli kiralık ev

Başrollerini Meryem Uzerli, Belçim Bilgin Erdoğan ve Ozan Güven paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin çekimlerine yağmur yüzünden ara verildi. Uzerli ve Güven’in kiraladıkları villayı, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle su bastı.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

Meryem Uzerli yeni evine taşındı!

Meryem Uzerli kirasının yüksek olması nedeniyle başka bir eve taşındı. Uzerli "Kira çok pahalı geldi. Artık daha ekonomik yaşamak zorundayım" diye açıklama yaptı.

Meryem Uzerli, Canyon Ranch'ten 12 milyon liraya villa aldı!

Meryem Uzerli, Türkiye’deki en büyük yatırımını yaptı, Didim- Akbük’teki yeni bir siteden 12 milyon liraya villa satın aldı.

Meryem Uzerli ve Alp Özcan, St. Tropez'de 8 bin Euro'ya villa kiraladı!

Meryem Uzerli, bu yazı Fransa’da geçirecek. Güzel oyuncu, kızıyla yat firması sahibi sevgilisi Alp Özcan’ın St. Tropez’de aylığı 8 bin euro’ya kiraladığı villasında tatil yapacak

Meryem Uzerli, Kemer Country'de 8 bin dolara villa kiraladı!

Kızı Lara'nın yüzünü göstermemek için büyük çaba sarfeden Meryem Uzerli kale gibi korunan güvenli bir sitede aylık '8 bin dolar'a villa kiraladı.

Meryem Uzerli İstanbul'dan 1.7 milyon TL'ye ev aldı!

Almanya’da yaşayan Meryem Uzerli, yeni dizisi nedeniyle bir süre İstanbul’da yaşayacak. Ünlü sanatçı, kızı Lara’yı da düşünerek, lüks bir siteden 1.7 milyon liraya ev aldı.

Meryem Uzerli Acarkent'e taşınacak!

Almanya’da yaşayan ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi döneminde otelde kalmaktan şikayetçi olan Meryem Uzerli, yeni dizisinin çekimleri için İstanbul'da ikamet edecek. Uzerli, kızı Lara'yı da düşünerek Acarkent'e taşınmaya karar verdi.

Meryem Uzerli Etiler'de ayda 15 bin dolara ev kiraladı!

Yeni dizi projesi için Türkiye 'ye yerleşme hazırlıkları yapan Meryem Uzerli, yapımcılardan ev istemiş, güzel oyuncuya Acarkent 'ten bir villa bulunmuş ve el sıkışılmıştı.

Meryem Uzerli Acarkent'te 15 bin dolara bahçeli villa kiraladı!

Ocakta kesin dönüş yapmaya hazırlanan Meryem Uzerli, evini buldu. Tükenmişlik sendromuna yakalandığı otel odalarından vazgeçen oyuncu, kızını aylık 15 bin TL ödeyeceği Acarkent'teki villada büyütecek.

Meryem Uzerli Türkiye'den ev bakıyor!

Ocak ayından itibaren Türkiye'de yaşamaya başlayacak olan Meryem Uzerli Türkiye'de ev bakıyor. Uzerli, ''Bir yandan ev bakıyorum. Kızım Lara da yanımda olacak. Rahat etmesi lazım'' dedi.

Meryem Uzerli: Hediye eve hayır demem!

Meryem Uzerli, anlaşma imzaladığı Dubaili kanal tarafından kendisine 1.5 milyon dolarlık bir ev hediye edildiği iddiası hakkında da konuştu: “Bugüne kadar kimse bana ev hediye etmedi ama etmek isterlerse ‘hayır’ demem yani!”

Meryem Uzerli Berlin’de 300 bin euroya daire aldı!

Tükenmişlik sendromu ile ülkesine dönen Meryem Uzerli kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Yeni sezon için 2 milyon dolarlık anlaşma yapan Oyuncu, Berlin’de 300 bin euroya daire aldı.

Meryem Uzerli'ye Arap patronlardan 1.5 milyon dolarlık ev!

Yeni dizisi için Dubaili bir kanal ile anlaşan Meryem Uzerli'ye Arap patronlarından jest üzerine jest yapıldı. 2 milyon dolara projeye 'evet' diyen Uzerli'ye, 1.5 milyon dolarlık bir de ev hediye edildi.

meryem uzerli kiralık ev Haberi

meryem uzerli kiralık ev

Başrollerini Meryem Uzerli, Belçim Bilgin Erdoğan ve Ozan Güven paylaştığı ‘Annemin Yarası’ filminin  çekimlerine yağmur yüzünden ara verildi. Sırp Alo gazetesinin haberine göre, sevgili oldukları iddia edilen Uzerli ve Güven’in kiraladıkları villayı, Sava Nehri’nin taşması nedeniyle su bastı. Kanalizasyon tesisatı tıkanan villadaki eşyalar, tamamen kullanılmaz hale geldi. Film çekiminde kullanılan ekipmanların da yağmurdan zarar gördüğü gazetede yer...