19 / 05 / 2024

Merzifon Karşıyaka göleti inşaat çalışmaları

Merzifon Karşıyaka göleti inşaat çalışmaları

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu.

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftası!

İzmir'e yapılacak Göztepe ve Karşıyaka Stadı için ihale haftasına girildi. Karşıyaka'ya yapılacak 15 bin kişilik stadın ön yeterlilik ihale tarihini 30 Mart, Göztepe'de yapılacak 20 bin 35 kişilik yeni stadın ön yeterlilik ihale tarihi ise 31 Mart olarak belirlendi.

Göztepe ve Karşıyaka statları ne zaman yapılacak?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Muhittin Akbel bugünkü yazısında Göztepe ve Karşıyaka’ya yapılması planlanan stat projelerinden bahsetti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

Karşıyaka Stadı için gözler ruhsat sürecinde!

Danıştay 13'üncü Dairesi'nin Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılacak 2 yeni stadın ihalesini iptal eden Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'nin verdiği kararı bozmasından sonra gözler, ruhsat sürecine çevrildi.

Merzifon Karşıyaka göleti inşaat çalışmaları Haberi

Merzifon Karşıyaka göleti inşaat çalışmaları

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, Merzifon’un Karşıyaka köyünde yapımı devam eden sulama göletinde incelemelerde bulundu. Merzifon Kaymakamı Ozan Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu ve diğer yetkililerinde katıldığı incelemenin ardından köylülerle sohbet eden Vali Çomaktekin, “Burada çok güzel tarım arazileri var. Sizler rızkınızı bu arazilerden kazanıyorsunuz. Tabi bu arazilerden daha fazla verim elde edebilmek için sulu tarım yapmamız gerekiyor. Bu noktada bölgede bulunan su kaynaklarını geliştirmek ve kolay yolla suyu toprakla buluşturmak için göletlere ihtiyacımız vardır. Göletler sayesinde ek bir maliyet gerekmeden sulama gerçekleştirilmektedir. Bu da maliyetlerin düşmesini ve karlılığın artırmasını sağlamaktadır. Bunun için İl Özel İdaremiz gölet projelerine ağırlık vermektedir. Buradaki çalışmada bu projelerden bir tanesidir. Devletimizin bu anlamada önemli çalışmaları var. Hedefimiz bu projelerle...