04 / 05 / 2024

mesa cadde inşaatı

mesa cadde inşaatı

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Cadde İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Dağlı, İlker Saygı ve K.Myumyunov Kyazımov ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Boya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mehmet Yanmaz tarafından kuruldu.

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesa 2022 İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çelebi tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü orta ve üst sınıf projelere yönelecek!

Mesa, inşaat sektörüne yön veren markalardan. 2021'de döviz kurunun fiyatlara yansımasıyla konut fiyatlarında yükseliş öngören Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ''Sektörün orta-üst sınıf projelere yöneleceği beklentisindeyim" diyor.

Mesa’dan iki ilginç köşk inşaatı!

Son dönemde Boğaziçi tepelerinde hareketlilik yaşanıyor.  Boğaz'a paralel yamaçlarda hiç olmadığı kadar inşaat ve yapılaşma yaşanıyor. Mesa İnşaat söz konusu bölgelerde köşk inşa ediyor. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu...

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

mesa cadde inşaatı Haberi

mesa cadde inşaatı

Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı, Maltepe'de hayata geçirdikleri Mesa Cadde projesinin inşaatının durdurulduğu yönünde çıkan habere ilişkin basın açıklaması yaptı;

İngiliz basın kuruluşu The Independent’de yayınlanan Türkiye inşaat sektörüne yönelik olumsuz bir haber, bazı basın kuruluşları tarafından tercüme edilerek yayınlanmıştır. Bu haberde, tamamen yanlış ve mesnetsiz bir şekilde MESA CADDE projemizin yapımının durduğu yönünde bir ifade yer almıştır.

Bu tamamen asılsız ve hiçbir gerekçesi bulunmayan bir ifadedir. Zira MESA CADDE projemizde yapım çalışmalarımız, çevreden de açıkça görülebileceği üzere aralıksız olarak ve planlandığı şekilde devam etmektedir. Borzou Daragahi imzası ile yayınlanan sözkonusu haberde böylesine önemli bir ifadenin tamamen mesnetsiz olarak, bizimle temas kurulmadan, hiçbir şekilde araştırılmadan, teyit edilmeden kullanılması ve İngiltere’nin prestijli bir basın kuruluşu tarafından fütursuzca yayınlanması, gerçekten üzücü ve bir o kadar...