28 / 04 / 2024

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli Çayırova’da inşaat halindeki bina çöktü!

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerinde yapılan binanın inşaatı çöktü. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.



Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde inşaat halinde bulunan 3 katlı binanın bir bölümü tamamen çöktü. Hedef Gazetesi'nde yer alan habere gçre; olay, Çayırova Özgürlük Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir binada öğlen saatlerinde yaşandı. Beton dökümünün ardından çöktüğü anlaşılan inşaatın bir bölümü tamamen çökerken işçiler büyük korku yaşadı. Olay sonucunda ölen olmazken yoldan geçen bir vatandaşın kafasına gelen betonlar yüzünden hafif şekilde yaralandığı açıklandı.

MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ

Diğer taraftan ana caddede başlatılan inşaatın çökmesinden sonra vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Çayırovalı vatandaşlar, “Böyle tedbirsiz inşaat sahiplerine neden ruhsat veriliyor. Önüne gelen herkes inşaat yapıyor. Ya daha vahim bir olay olsaydı? Bir insan ölseydi kim verebilirdi bunun hesabını” diye konuşarak inşaat sahiplerinin ve inşaat yerlerinin daha sıkı bir şekilde denetlenmesini istediler.


 


Geri Dön