03 / 05 / 2024

mesa cadde kiralık

mesa cadde kiralık

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Mesa Cadde Maltepe fiyatları 2018!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Mesa Cadde projesinde 253 adet daire yer alıyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başkıyor? İşte Mesa Cadde Maltepe fiyatları 2018...

Mesa Cadde lansman fiyatları 2018!

 “Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi” kategorisinde büyük ödüle layık görülen  Mesa Cadde projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor..

Maltepe Mesa Cadde satılık ev fiyatları!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile inşa edilen Mesa Cadde projesi 253 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri mevcut..

Mesa Cadde fiyat 2018!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de yükselen Mesa Cadde projesi Maltepe sahil yoluna ise 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor..

MESA Cadde basın lansmanı 23 Şubat'ta!

Gayrimenkul sektörünün üç köklü firması; Mesa, Caba ve Aslan Yapı ortaklığıyla Anadolu Yakası’nın en değerli semtlerinden biri olan Maltepe’de başlayacak MESA CADDE projesi lansmana çıkıyor.

Maltepe Mesa Cadde satılık daire!

Toplam 253 daireden oluşan Mesa Cadde Konutları deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor.  Maltepe Mesa Cadde satılık daire fiyatları 555 bin TL'den başlıyor.

Mesa Cadde fiyat listesi!

Deniz manzarasına hakim konumda yer alan Mesa Cadde projesi Aralık 2017'de başlayacak. Mesa Cadde fiyat listesi 555 bin TL'den başlıyor.

Mesa Cadde Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Carrefoursa AVM’nin bulunduğu arazide inşa edilecek. Konut ve AVM'den meydana gelecek projede ön talep toplanıyor. 

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

mesa cadde kiralık Haberi

mesa cadde kiralık

Mesa, Aslan Yapı ve CABA ortaklığında Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme seçeneğinin sunulduğu bir kampanya düzenlendi. 

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, panoramik Adalar manzarasına sahip proje, ticari ünitelerin bulunduğu bir baza üzerinde dört blok halinde yükseliyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı tip ve büyüklüklerde toplam 253 dairenin bulunduğu projede yaşam Aralık 2020'de başlayacak.

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme...