02 / 05 / 2024

Mesa Çubuklu Projesi

Mesa Çubuklu Projesi

Mesa Çubuklu 28 projesinde ön talepler toplanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinde 81 konut ve 1 ticari birim bulunuyor...

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

Mesa Çubuklu 28'de 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

Şehir ve doğayı buluşturan Mesa Çubuklu 28'de sınırlı sayıda konut için 60 ay vade ve yüzde 0.99 fırsatı sunuluyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. 

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 ön talep topluyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap ön talep topluyor.

Mesa Orman 2. Etap geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına devam eden Mesa, yeni projesi Mesa Orman 2. Etap için düğmeye bastı...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

Konutta sat-yap devri bitti!

MESA Çubuklu 28'in lansmanında konuşan MESA Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, sektörde uzun yıllar boyunca uygulanan önce satış yapıp sonra proje yapma döneminin artık bittiğini söyledi.

Mesa Çubuklu Projesi Haberi

Mesa Çubuklu Projesi


Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz-Çubuklu bölgesinde inşa ediliyor.


Mesa Çubuklu 28 projesi, Eylül ayında yapılacak lansmanla birlikte satışa sunulacak. Mesa Çubuklu 28 projesi iki katlı altı blok olarak planlandı. 


Riva Yolu üzerinde yer alan Mesa Çubuklu 28 projesinde konutlar boğaz ve orman manzarasına sahip. Ön taleplerin toplandığı Mesa Çubuklu 28 projesi 81 konut ve 1 ticari birimden meydana geliyor.



Tel: 444 9 366 

Web: https://www.mesa.com.tr/cubuklu-landing/# 

Gülcihan...