27 / 04 / 2024

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı! 

Şehir ve doğayı bir arada sunan Mesa Çubuklu 28'de yaşam başladı. Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere, şimdi taşınıp yarısını 1 yıl sonra ödeme imkanı sunuluyor...



Mesa Çubuklu 28, geniş ve ferah daireleriyle İstanbul'un merkezi Beykoz'da yatay mimari konseptiyle ve az katlı olarak tasarlandı.

Mesa Çubuklu 28, 80 daire ve 1 ticari alandan oluşuyor. Küçük aileler ya da yalnız yaşayan bireyler için özenle tasarlanmış, kompakt daireler ve yatay mimariyle farklılık yaratıyor.  

Mesa Çubuklu 28 de yaşam başladı! 

Büyük ailelere Mesa Çubuklu 28’de, geniş daire seçenekleriyle rahat bir yaşam vadediliyor. Işık alan salonlar, geniş mutfaklar, köprü ve orman manzarasıyla Mesa Çubuklu 28'da rahatlık ve konfor ön plana çıkıyor.

Mesa Çubuklu 28’de, 80 konutun hepsinde olan görüntülü, sesli, ev sistem otomasyonuna bağlı ve dokunmatik ekranlı interkom cihazları ile günün her saati güvenlik sağlanıyor. Proje, daire sahiplerinin tüm ihtiyaçlarını bir arada sunan bir yaşam alanı olarak tasarlandı. Güvenlik personelleriyle ve şüpheli hareket sensörlü IP kameralar ile Mesa Çubuklu 28 gece-gündüz güvenli. 

Mesa Çubuklu 28 de yaşam başladı! 

Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire planlarıyla 80’den 106 metrekareye; farklı tiplerde daireler bulunuyor. Ev sahibi olmak isteyenlere dubleks ve tek kat daire seçenekleri de sunuluyor. 

Yatay mimari, az katlı geniş alanlar, sadece 80 konut için hazırlanmış 1000 metrekarelik sosyal tesis ile Mesa Çubuklu 28’de aile ve komşu hayatına da önem verilen alanlar tasarlandı. Projede sosyal alanlarla, aktif bir hayat imkanı da sunuyor.

Mesa Çubuklu 28'de daire sahibi olmak isteyenlere şimdi taşınıp, ödemenin yarısını 1 yıl sonra yapma imkanı sunuluyor.

Aynı zamanda projede, ödeme kolaylığı olarak yüzde 15 indirim sağlanıyor ve 180 ay yüzde 0,79 vade oranı avantajı da sunuluyor.

Mesa Çubuklu 28 de yaşam başladı! 

Fitness ve sağlık merkezi, spa, çocuk oyun alanlarıyla Mesa Çubuklu 28'de ev sahiplerinin farklı aktiviteleri yapabilmeleri için birçok alan tasarlandı. Mesa Çubuklu 28'de 1000 metrekarelik sosyal alan bulunuyor.

Mesa Çubuklu 28, Beykoz'da Maslak'a 15 dakika, Çubuklu feribota 5 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne de 5 dakika mesafede konumlanıyor. 

Web Sitesi: https://www.mesacubuklu28.com/

Adres: Soğuksu Mah. Karadut Sk. No: 2 Beykoz / İstanbul

Tel: 444 9 366


Geri Dön