28 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'de yaşam başladı!

Levent Loft Bahçe'de yaşam başladı!

İstanbul’da loft konseptiyle inşa edilen ilk dönüşüm projesi Levent Loft’un devamı olan “Levent Loft Bahçe”de yaşam başladı



Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan “loft” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.
 
Büyükdere Caddesi’ndeki Levent Loft Bahçe, 1+1 ve 2+1, teraslı ve terassız loft olmak üzere toplam 82 daireden oluşuyor. Tavan yüksekliği 3.30 metre olan 100 ile 210 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde loftlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava/peyzaj mekanları oluşturuluyor.

16.5 metrekareden 55 metrekareye kadar farklı teras seçenekleri bulunan proje, şehrin merkezinde bahçesi olmasını isteyenlere hitap ediyor. Teras seçeneği bulunmayan konutlarda ise açılabilir cam özelliği ile Levent Loft Bahçe’yi yüksek katlı diğer rezidanslardan ayırıyor. Çevreci çözümler içeren 22 katlı yapıdan Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü izlemek mümkün.
 
Levent Loft Bahçe’de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA& fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj, personal training odaları, kuaför ve Fratelli La Bufala restorandan oluşuyor.
Milliyet 


Geri Dön