28 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'de yaşam başladı!

Levent Loft Bahçe'de yaşam başladı!

İstanbul´da loft konseptiyle inşa edilen ilk dönüşüm projesi Levent Loft´un devamı olan "Levent Loft Bahçe"de yaşam başladı



Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan "loft" konseptinin Türkiye´deki ilk ve tek örneği olan Levent Loft projesinin ikinci etabı satışa sunuldu. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirilen projenin mimari konsepti ve detay projesi Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

Levent Loft Bahçe, 1+1 ve 2+1, teraslı ve terassız loft olmak üzere toplam 82 daireden oluşuyor. Tavan yüksekliği 3.30m olan 100 - 210 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde loftlardan oluşan blokta, bireysel olarak değerlendirilebilecek bahçeler ile açık hava / peyzaj mekanları oluşturuluyor. 16.5 metrekareden 55 metrekareye kadar farklı teras seçenekleri bulunan proje, şehrin merkezinde bahçe keyfini rezidans konforu ile buluşturuyor. Teras seçeneği bulunmayan daireler ise açılabilir cam özelliği ile Levent Loft Bahçe´yi yüksek katlı diğer rezidanslardan ayrıcalıklı kılıyor. Doğa-dostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyarak 22 kat yükselen yapı, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip.

Levent Loft Bahçe´de her daire için ayrılmış kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odaları, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 m²´lik SPA& Fitness ve yazın yarı açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ve bar bulunuyor. SPA alanı Türk Hamamı, sauna, steam, masaj, personal training odaları, kuaför ve Fratelli La Bufala restorandan oluşuyor.

İstanbul´un en değerli caddelerinden Büyükdere Caddesi´nde bulunan, genç profesyoneller, iş ve sanat camiasının saygın profillerini bir araya getiren Levent Loft Bahçe, bir yandan yaşam keyfi ve prestij sağlarken, değeri sürekli artan bir bölgede güçlü bir yatırım fırsatı da sunuyor. Levent Loft Bahçe´deki sınırlı sayıda kalan teraslı ve terassız daire seçenekleri için 0212 270 81 18 nolu telefondan satış ofisi ile irtibata geçerek ayrıcalıklı yaşam tarzını keşfedebilirsiniz. 

www.leventloft.com

Akfen Holding
Akfen Holding kuruluş yılı 1976 yılına dayanan ve 30 yılı aşkın tecrübesiyle, yatırımın ilk aşamalarından başarılı çıkış stratejilerine kadar Türkiye´nin önde gelen altyapı ve imtiyaz yatırım grubudur.

Akfen Holding´in başarısındaki temel kriterler; imtiyaz haklarının kazanılması ve hakların yenilenmesi, rekabetin en az, getirinin en yüksek olduğu sektörleri belirleyip lider olma başarısı, kendi alanlarında başarılı global ortaklar ile işbirlikleri ve değer yaratan yatırımları olarak sıralanabilir. 

Havaalanı imtiyazları ve inşaatları, altyapı imtiyazları, enerji yatırımları ve gayrimenkul Akfen Holding´in ana faaliyet alanlarını oluşturmaktadır.

Bugün Akfen Holding bilgi birikimi, ileri teknoloji ve kalite anlayışı ile;  TAV Havalimanları Holding, Akfen Altyapı Yatırımları Holding, Akfen Enerji Yatırımları Holding, TAV İnşaat, Akfen GYO, Akfen Turizm başta olmak üzere pek çok şirketi ve iştirakleriyle çalışmalarını sürdürmektedir. 

Yıldız Holding
Türkiye´nin hızlı tüketim alanında öncü grubu Yıldız Holding, faaliyetlerine 1944 yılında Ülker markasıyla bisküvi üreterek başladı. Yıldız Holding bugün 65 üretim ve pazarlama şirketiyle bisküviden çikolataya, gazlı içeceklerden süt ve sütlü ürünlere, bebek mamasından kişisel bakım ürünlerine, ambalajdan gayrimenkule kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor.

Bu büyüklüğü ile Türkiye´nin en büyük hammadde alıcısı konumunda bulunan Yıldız Holding, doğrudan 100 bin, dolaylı olarak ise 500 bin kişinin geçimine katkıda bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında toplam 42 fabrikada üretim yapan Yıldız Holding şirketleri, sadece ülkesinde değil, bölgesinde de öncü kimliğini koruyor. Yıldız Holding, inşaat ve gayrimenkul alanındaki çalışmalarını Sağlam GYO ve Sağlam İnşaat A.Ş. çatısı altında gerçekleştiriyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık
Murat Tabanlıoğlu´nun 1990 yılında Dr. Hayati Tabanlıoğlu ile birlikte kurduğu, 1995 yılında Melkan Gürsel Tabanlıoğlu'nun katıldığı Tabanlıoğlu Mimarlık, 50 yıllık deneyimi ve yaklaşık 70 mimardan oluşan stüdyosunda, mix-use yapılar başta olmak üzere geniş bir yelpazede yer alan yenilikçi projeleriyle, öncelikle Türkiye, Kazakistan, Ürdün, Hırvatistan, Azerbaycan ve diğer CIS ülkelerinde hizmet üretmektedir. 
Küresel ve çevresel gereksinimler ve gelişmeler bağlamında yeni yaklaşımlar arayışıyla çalışan Tabanlıoğlu birçok uluslararası ve ulusal ödülün sahibidir. "BD World Architecture" 2007 yılı ilk 200 listesinde 110 uncu sırada yer almıştır. AKM, Galleria, Kanyon, Levent Loft, İstanbul Sapphire, İstanbul ve Ankara´da Doğan Medya Merkezleri, birçok ilde Doğan Baskı Merkezleri, İstanbul Modern, Galataport, Tunaçelik ve Nova Fabrikaları; Astana´da Barış Sarayı, Astana Stadyumu, Ürdün´de Officers Club Kulesi, Dubrovnik´te Libertas Oteli bilinen ve ödül almış projelerinden bazılarıdır.


Geri Dön