04 / 05 / 2024

Mesa Kartall Konut Projesi

Mesa Kartall Konut Projesi

Mesa Mesken Sanayi tarafından hayata geçirilen Mesa Kartall'da 3+1 konutların fiyatları 546 bin TL'den başlıyor...

Mesa Kartall'da 311 bin TL'ye 2+1!

Kartal'da inşa edilen Kartall Mesa'da 2+1 dairelerin fiyatları 311 bin TL'den başlıyor...

Mesa Kartall Konut Projesi'nde 188 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş.'nin hayat verdiği projelerden biri olan Mesa Kartall Konut Projesi'nde evler 188 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Sign Of The City Awards’da MESA En İyi Konut ödülünü aldı!

Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projeleri arasından en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan MESA Orman projesi devam eden en iyi konut kategorisinde ödül almaya hak kazandı...

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Mesa 50. yıla bir kala 100 bin konut üretti!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından biri olan Mesa, 50'nci kuruluş yılına bir yıl kala 100 bin konut rakamına ulaştı.

Maltepe Mesa Cadde konut fiyatları 2018!

Toplam 253 konuttan meydana gelen MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na ulaşılabiliyor..

Mesa Kartall Konut Projesi Haberi

Mesa Kartall Konut Projesi

Kartal'da Mesa Mesken Sanayi tarafından yükselen Kartall Mesa 10 bin 200 metrekare arsa alanına konumlandırılıyor.


286 daireden oluşan proje, 32 kattan oluşuyor.


Kartall Mesanın inşaat alanı 43 bin 252 metrekare.


1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 seçenekleri bulunan projede; 1 oda 1 salondan oluşan daireler 189 bin TL ile 347 bin TL arasında, 2 oda 1 salondan oluşan daireler 311 bin TL ile 685 bin TL arasında, 3 oda 1 salondan oluşan daireler 546 bin TL ile 945 bin TL arasında değişiyor. 5 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Projenin konut teslim tarihinin Nisan 2014'te yapılması bekleniyor.



Kartall Mesa; Yakacık Metro İstasyonu'na 350 metre, Kartal Metro İstasyonu'na 950 metre , Pendik Marina'na 8 kilometre, Bostancı'ya 12 kilometre,...