28 / 04 / 2024

mesa mesken kartal evleri

mesa mesken kartal evleri

Çeşitli ödeme planlarının hazırlandığı Mesa Mesken Kartal Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 217 bin liradan başlıyor...

Mesa Mesken Kartal Rezidans'ta 214 bin TL! Krediye uygun!

Minimum daire fiyatının 214 bin, maksimum ise 1 milyon 490 bin lira olduğu Mesa Mesken Kartal Rezidans projesinde banka kredisi kullanmak mümkün. Projede teslimler 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek...

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması! 

53 senedir gayrimenkul sektöründe güven ve kalite ile öne çıkan Mesa Mesken'de 3 yeni genel müdür yardımcısı ataması yapıldı. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Mesa Mesken'de bayrak değişimi!

Mesa Holding'in lokomotif şirketi Mesa Mesken Sanayii A.Ş'de görev değişimi yaşandı.

Eczacıbaşı Holding'in Kartal arazisiyle ilgili flaş gelişme!

Eczacıbaşı Holding A.Ş.'nin Kartal'da bulunan arsasıyla ilgili Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş. ("MNT") ile yapılan sözleşmenin fesh edildi.

Mesa Mesken'den yurtdışı atağı! 

52 yıllık tecrübesiyle inşaat sektörüne yön veren Mesa Mesken, 2021 yılı içerisinde yurtdışına açılmayı hedefliyor. 

Ozan Turhan MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ozan Turhan, Nisan 2021 itibarıyle MESA Mesken Sanayii A.Ş.’ne Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

MESA Mesken Sanayii A.Ş’de yeni görev değişiklikleri yapıldı. Mert Boysanoğlu, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Boysanoğlu ise Mesa Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO ihalesini 302,1 milyon TL'ye Mesa Mesken'in kazandığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yapı ruhsatı alınmadan tasfiye edildiğini açıkladı...

Mesa Mesken'den 4 yeni proje! 3'ü İstanbul'da!

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

Mesa Mesken Göksu satış ofisi!

Ankara Eryaman Göksu'da yükselecek olan Mesa Mesken Göksu projesi konut, ofis ve ticari alanlardan oluşacak. Proje için ön talep toplanıyor...

Mesa Mesken Göksu projesi geliyor!

Ön talep toplanan Mesa Mesken Göksu projesinde konut, ofis ve ticari alanların yer alması öngörülüyor. Proje Ankara  Eryaman Göksu'da konumlandırılıyor.

mesa mesken kartal evleri Haberi

mesa mesken kartal evleri

Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Kartall Mesa projesi, 32 katlı tek blok olarak tasarlandı. 2014'ün Nisan ayında teslim edilecek olan projede 298 adet daire bulunuyor.


1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı Kartal Mesa Evleri'nde daire alanları 61 metrekare ile 346 metrekare arasında değiliyor. Projede daire sahibi olmak için çeşitli ödeme planları hazırlandı.


Kartal Mesa ödeme planı!


-Yüzde 25'lik kısım peşinat olarak ödendiğinde, bakiyenin kalan kısmı en geç 1 ay içerisinde ödeniyor. Ya da 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendiriliyor. Bu şekilde ödeme yapılması durumunda yüzde 5 indirim yapılıyor.

-Yüzde 10 peşinat ödendiğinde, bakiyenin yüzde 50'si banka kredisi ile ödeniyor, yüzde 20'si 18 ay sonra ödeniyor.

-Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, bakiyenin kalan kısmı 20 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Kartal...