03 / 05 / 2024

Mesa Yamaç Evleri

Mesa Yamaç Evleri

2003 yılında Mesa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilecek Mesa Yamaç Evleri satışa sunulmuş. Yamaç Evleri, büyüklükleri 80 ile 300 metrekare arasında değişen toplam 162 konuttan oluşacakmış.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Sivas'ın Hobbit evleri dünyanın ilgisini çekti!

Sivas Belediyesi tarafından "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek inşa ettiği yamaç evleri yabancı turistlerin ilgisini çekti.

Mesa Cadde Evleri iletişim bilgileri!

Maltepe Mesa Cadde projesinde daire fiyatları 449 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri bulunuyor..

Mesa Cadde lokasyon! 

253 konuttan meydana gelen  Mesa Cadde Evleri'nde konut fiyatları 449 bin TL'den başlıyor.  Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor..

  Maltepe Mesa Cadde örnek daire!

 İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Mesa Cadde Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Mesa Gökada Evleri ödeme planı!

Mesa Gökada projesi Mesa Grup tarafından Maltepe'de inşa ediliyor. Mesa Gökada Evleri ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor...

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları!

Mesa Cadde Evleri satış fiyatları 555 bin TL'den başlıyor. Mesa Cadde projesinde toplam 253 daireye yer veriliyor...

Sivas Paşabahçe'ye Yamaç Evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi il dışından gelen misafirlerin konaklaması için Paşabahçe de Yamaç Evlerini inşa etmeye başladı.

Gökada Mesa Evleri satılık!

Gökada Mesa Evleri satılık daireleri 6, 11 ve 16 katlı bloklar halinde yükselecek. Proje İstanbul Maltepe'de Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi...

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışta!

Mesa Çubuklu 28 Evleri Eylül'de satışa sunulacak. Mesa Çubuklu 28 projesinde 81 daire ve 1 ticari birim yer alıyor...

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Mesa Yamaç Evleri Haberi

Mesa Yamaç Evleri



Bu evlerin dışında çevre var.


MESA YAMAÇ EVLERİ


Mesa'nın Kemerburgaz'daki konut ve alışveriş merkezi yerleşimlerinin yanıbaşına Göktürk mevkine, toplam 162 konuttan oluşan Mesa Yamaç Evler komşu geliyor. Projenin ilk etabında, büyüklükleri 80 ile 300 m2. arasında değişen 54 konut bulunuyor. 

2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks seçeneklere sahip Yamaç Evler, her Mesa konutunda olduğu gibi yüksek inşaat kalitesi, deprem güvenli teknolojisi, konfor, çevre ve doğa ilişkisiyle donatılmış olarak, sahiplerini bekliyor.


İstanbul her yerinde Mesa ayrıcalığını yaşıyor.


MESA ''Konutta Markadır.''



Hürriyet 18 Ekim 2003



Abdullah Kutalmış...