26 / 05 / 2024

meşhur baklavacı imamoğlu

meşhur baklavacı imamoğlu

1992 yılından bu yana baklava üretip satan Gaziantepli Resul Deştiler, geçen yıl kurduğu Gaziantepli Meşhur Baklavacı İmamoğlu şirketiyle çıtayı yükseltti. Yaklaşık bir yılda 10 şube- ye ulaşan Deştiler’in şimdiki hedefi, franchising sistemiyle 100 mağaz

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşhur İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Mashkhura Nematulaeva tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün KİPTAŞ Arkatlı Evler'in temel atma törenine katıldı. İmamoğlu, düzenlenen törende İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, Twitter hesabından İstanbul'un dönüşüme ilişkin bir video yayınladı. Videoda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarına yer verildi. 

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem siyaset üstü bir meseledir" dedi. İstanbul depremine ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "6.5 milyon binanın dönüşmesi 120 seneyi bulur" dedi.

Onassis Ailesi’nin meşhur evi 18.5 milyon sterline satıldı!

Dünyanın en meşhur evleri arasında yer alan ve ABD’nin eski First Lady’si Jackie Kennedy’nin de kullandığı Londra’daki Onassis Ailesi’ne ait daire 18.5 milyon sterline (176 milyon TL) satıldı

Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası! 

İstanbul Beykoz'daki meşhur sitede satılık ev sırası başladı. Kiralık ev bulunamayan lüks sitede satılık everin fiyatları da uçtu...

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşümde çuvallamış alanlar var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde devam eden ne yazık ki, tabiri caizse ‘çuvallamış’ alanlar var. Bunları tamir etmeye çalışıyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: 2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, "2 büyük deprem toplanma alanını hizmete açacağız" dedi.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul için itiraz çağrısı!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalar yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Ben, vakti olan, sürece dair katkı sunmak isteyen herkesi Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul temsilciliklerine itiraz etmeye davet ediyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Tarkan'ın imar talebi her vatandaş gibi değerlendirilir!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Bayrampaşa'daki arazisi için istediği imar izni hakkında açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bilgim yok, ben de basından okudum. Varsa her vatandaş gibi talebi değerlendirilir, bakılır" dedi...

meşhur baklavacı imamoğlu Haberi

meşhur baklavacı imamoğlu

Resul Deştiler, daha önce Ankara’da çeşitli ortaklıklarla sürdürdüğü baklava üretimine aile üyelerini dahil ederek daha “hedef’ odaklı bir yapı oluşturmuş. Ailenin geçmişinden, kökeninden yola çıkarak “Gaziantepli Meşhur Baklavacı İmamoğlu” ya da kısa adıyla “Baklavacı İmamoğlu” unvanını kullanmaya başlamış. Halen firmada Deştiler ailesinin 10 üyesi çalışıyor. Resul Deştiler, erkeklerin baklava açtığını, kadınlarınsa kasaya bakıp muhasebe işlerini yürüttüğünü anlatıyor.

YAKINDA İSTANBUL'A GELİYOR

Deştiler ailesinin öncelikli amacı Baklavacı İmamoğlu’nu yaygın ve güçlü bir marka haline getirmek. Firmanın halen biri Konya’da, diğerleri Ankara’da olmak üzere 10 şubesi bulunuyor. Resul Deştiler, şubelerin çoğunun franchise

şeklinde açıldığını söylüyor. Önümüzdeki dönemde de yine franchising sistemiyle başta İstanbul olmak üzere büyük şehirlerde şubeler açılacak. Baklavacı İmamoğlu’nun baklavaları Ankara’daki merkezde aile üyesi ustalar tarafından üretiliyor.Sonra da yine şirketin araçlarıyla şubelere ulaştırılıyor. Böylece üretilen baklavada standart sağlanıp kaliteden taviz verilmemiş oluyor.

Resul...