01 / 07 / 2024

Mesi Turizm Servisleri adresi

Mesi Turizm Servisleri adresi

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran 'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi' nde kuruldu.

Ağaoğlu ve Net Turizm'in Milas projesinde son dakika gelişmesi! İnşaat ruhsatları resmen iptal edildi!

Ağaoğlu – Net Holding A.Ş. ortak girişimi ile inşa edilcek olan tatil köyü için bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Ali Ağaoğlu'nun Milas projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Bankalar ve BDDK turizm tesislerinin yabancılara geçmesi için mi çalışıyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Bankalar ve BDDK turizm tesislerinin yabancılara geçmesi için mi çalışıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik analizi...

Utopia World Hotel için satın alma opsiyonlu kiralama sözleşmesi imzalandı!

Utopya Turizm İnşaat, Utopia World Hotel için ATG Anex Tourism Group'un ilgili şirketi Adalı Otelcilik Turizm Ticaret A.Ş. ile 4 Aralık 2018 tarihinde Satın Alma Opsiyonlu Kiralama Ön Sözleşmesi imzaladı..

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Arstate Turizm Özak GYO birleşme sözleşmesi hazırlandı.

Eminönü'ndeki eski yapıların turizm alanına dönüşmesi onaylandı mı?

EMİNÖNÜ’nde bulunan en güzel sivil mimari örneği evler ve tescilli hanları turizm alanına dönüştürülecek. Tarihi hanları ve eski yapıları “ev pansiyonlarına” dönüştüren karar kabul edildi.

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Sea Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de İstanbul İl'i, Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Hasanpaşa Çeşmesi Sokak'ta kuruldu.

Ütopya Turizm İnşaat sözleşme değişikliği için SPK'ya başvuru yaptı!

Ütopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret şirketin Esas Sözleşmesi' nin 6.Maddesinde yapılacak tadiller ile ilgili uygunluk görüşü alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Utopya Turizm İnşaat şirket sözleşmesi değişikliği kararı verdi!

Utopya Turizm İnşaat yönetim kurulu şirket esas sözleşmesini Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran 'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi' nde kuruldu.

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm A.Ş.'nin birleşmesi sonrası işlemlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Özak GYO ile Aktay Turizm'in birleşmesi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. ile birleşmesine SPK tarafından verilen onay doğrultusunda, söz konusu birleşme işlemi 23.03.2015 tarihi itibariyle ticaret sicilinde tescil edildi.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Mesi Turizm Servisleri adresi Haberi

Mesi Turizm Servisleri adresi

Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi, Metin Acar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Haziran'da Beykoz, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Mesi Turizm Servisleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir.  6....