11 / 05 / 2024

mesire alanı bursa

mesire alanı bursa

Bursa ve İnegöl'ün marka değerlerinden Oylat Kaplıcaları'nın hemen yanı başında yer alan 66 dönümlük mesire alanı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından tekrar düzenlenerek turizme açılacak.

Marmaris'te mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi TBMM'de!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki bir mesire alanının işletme hakkının kiraya verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akfen GYO Bursa Ibis ve İzmir Ibis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis ve İzmir Ibis otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi 2020 değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bursa binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan "Bursa Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

İzmir'de mesire alanı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'nce Buca Orman İşletme Şefliği Amenajman Planı 318-319 No.lu bölme içerisinde kalan çiftlik B Tipi Mesire Yeri işletme hakkı 20 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Ümraniye'de yıllık 220 bin TL'ye kiralık mesire alanı!

İstanbulluların nefes aldığı nadir yerlerden biri olan Ümraniye'de bulunan Hekimbaşı mesire alanı 10 yıllığına kiraya verilecek. Yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL olarak belirlenen ihale açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Ümraniye Belediyesi'ne ait olan Hekimbaşı Mesire Alanı 10 yıllığına kiraya veriliyor. Mesire alanı için yıllık muhammen kira bedeli 220 bin TL...

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Akfen GYO Bursa Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa Ibis Oteline ait değerleme raporlarını yayınladı...

Halk GYO Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa binası 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

mesire alanı bursa Haberi

mesire alanı bursa


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçen ay İnegöl Belediye Meclisi kararıyla Büyükşehir'e devredilen Oylat mesire alanında incelemelerde bulundu. 66 dönümlük alanın Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek turizme açılacağını belirten Altepe, "İnegöl Belediyesi'yle el ele çalışmalarımız başladı. İnşallah kısa bir zaman sonra burası, halkın güzel vakit geçirebileceği, her türlü sportif faaliyetin yapılabileceği nezih mekanlardan biri olacak" dedi. 


YEŞİL KİMLİK 


Bursa'nın tam anlamıyla yeşil kimliğini kazanması ve halkın güzel vakit geçirebileceği alanların düzenlenmesi için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Altepe, diğer ilçelerde olduğu gibi İnegöl'de de bu tür çalışmalara önem verdiklerini söyledi. İnegöl'ün köftesi, mobilyası ve Oylat Kaplıcalarıyla Bursa'nın en önemli ilçelerinden biri olduğunu, Oylat Kaplıcalan'mn hemen yanı başında eşsiz güzellikte doğanın bulunduğunu kaydeden Altepe, burada 66 bin metrekarelik alanın turizme yönelik olarak...