05 / 05 / 2024

mesken kredisi koşulları

mesken kredisi koşulları

Bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı mesken kredisini kullanarak ev sahibi olmak isteyen kimselerin başvurularının onaylanması için bazı koşulları taşıyor olmaları gerekiyor. Peki, mesken kredisi başvuru şartları nelerdir?

Konut kredisi başvuru koşulları 2020!

Bankalarda kredi faizlerinin düşmesiyle birikimi olmayan fakat konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar konut kredilerine yöneldi. Vatandaşlar konut kredisi nasıl çekilir sorusunun cevabını arıyor.  Peki konut kredisi nasıl alınır? Başvuru koşulları neler?

Yapı Kredi konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası'nın hafta başında gerçekleştirdiği dev indirim sonrasında konut kredisi faiz oranları ikinci el konutlar için en düşük seviyeye ulaştı. Bankanın konut kredisi koşulları neler?

Bankaların konut kredisi koşulları esnedi!

Bankaların 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeler ile aynı yılın ikinci çeyreğinde ilişkin beklentilerini içeren Banka Kredileri Eğilim Anket sonuçları açıkladı. Taşıt ve konut kredisinde koşullar aynı kalırken bireysel kredi koşullarının gevşediği bildirdi.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi koşulları neler?

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar? Banka hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor? Yapı Krediden konut kredisi hesaplama ne kadar oluyor?

İzmir Kuzeyşehir ödeme koşulları!

İzmir Kuzeyşehir ödeme koşulları kapsamında 0,69 faizle banka kredisi imkanı sunuluyor. Kuzeyşehir Evleri'nde fiyatlar 233 bin TL'den başlıyor...

Bornova Folkart Time ödeme koşulları!

Bornova Folkart Time ödeme koşulları kapsamında ara ödemeli veya banka kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor. Folkart Time ev fiyatları 258 bin TL'den başlıyor...

Selective Port'ta piyasa koşullarının altında vade avantajı!

Ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Selective Port projesinde, 120 ay 0.92 gibi piyasa koşullarının altında vade oranıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Atiye Residence Kağıthane ödeme koşulları!

Atiye Residence Kağıthane ödeme koşulları kapsamında sıfır faizle ya da konut kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor. Atiye Residence'ta fiyatlar 550 bin liradan başlıyor...

Konut kredisinde yeniden finansman koşulları!

Konut kredisi kullandıktan, tüketiciler yeniden finansman için bankaya müracaat edebiliyor. Peki, konut kredisinde yeniden finansman koşulları nelerdir? Konut kredisi nasıl yapılandırılır?

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları!

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede konutlar 3 farklı tipte dizayn edildi.

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları!

Sultangazi TEM Point ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Arsa alanı 73 bin 409 metrekareden oluşan projede 5 konut, 1 hastane ve 1 otel bloğu yer alıyor.

Sahilada Adatepe ödeme koşulları!

Sahilada Adatepe ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları!

Kiptaş Çatalca Toplu Konutları ödeme koşulları kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 2 bin 138 tane daireden oluşan proje 24 ay sonra teslim edilecek.

mesken kredisi koşulları Haberi

mesken kredisi koşulları

Mesken kredisi başvuru şartları!

Bankaların uzun vadeli ve düşük faiz oranlı mesken kredisini kullanarak ev sahibi olmak isteyen kimselerin başvurularının onaylanması için bazı koşulları taşıyor olmaları gerekiyor.


T.C. kimlik belgesi ve Gelir belgesi ile birlikte istenilen bankaya müracaat edilebiliyor. Kişinin ve kredi kullanılmak isteyen meskenin koşullara uygun olması halinde kredi veriliyor.


Mesken kredisi başvuru şartları şu şekilde sıralanıyor;

Kişinin Kredi Özgeçmişi

Kredi almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülür. Kişinin daha önceden batık borcunun bulunmaması, karşılıksız çekinin olmaması, olan borç ve taksitlerini düzenli ödüyor olması ve halihazırda aşırı borç altında olmaması kredi notunun yükselmesini sağlar.


Kişinin Toplam Geliri

Hemen hemen her banka sizin düzenli bir geliriniz olmasını ister. Düzenli geliriniz maaş, kira ve diğer gelirlerin toplamı olarak ifade edilir. Düzenli geliriniz ne kadar mortgage alabileceğinizi...