26 / 07 / 2024

meski tece kanalizasyon şebekesi

meski tece kanalizasyon şebekesi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tece ile Davultepe'ye yapılacak olan ve 34 milyon 874 bin 932 TL tutarındaki projenin ihalesini alan firma yetkilisi ile sözleşme imzaladı...

Murat Kurum: Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Muğla'da 18 projede 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti ve "Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz" dedi...

Devletimiz eliyle kentsel dönüşüm projelerini yürüteceğiz!

Kentsel dönüşümün önemine değinen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bu depremde bu kadar az hasar da görüyorsak, bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların da çok büyük katkısı vardır. Kentsel dönüşümü kararlı şekilde yürüteceğiz" dedi.

Murat Kurum: Gönüllü dönüşüm sürecini birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kentsel dönüşümle alakalı 3 temel kriterimiz var. Bunlardan birisi yerinde, vatandaşın rızasıyla dönüşüm. Gönüllü dönüşüm sürecini sizlerle birlikte yürüteceğiz. Mahalle kültürünü yaşayacağınız bir dönüşümü istiyoruz" dedi...

MESKİ yatırımları masaya yatırıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin yeni atölyesi açıldı!

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünce hizmete sunulan yeni Araç ve Bakım Onarım Atölyesinin açılış töreni Süleymanpaşa İlçesinde geniş çaplı bir katılımla yapıldı.

Mezitli'nin Tece bölgesi ticaret ve sanayinin merkezi oluyor!

Belediye Başkanı Tarhan, ilçenin batıdaki uç noktası olan Tece bölgesinde bin 300 dekarlık alanın 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı’nda ticaret ve sanayi alanı olarak işaretlendiğini, sanayi sitesi esnafı ile Mersin’deki mobilyacılar ve otomotivcilerin burada toplanacağını söyledi.

Tekirdağ Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yatırımlarına devam ediyor. Teski tarafından projelendirilen Çerkezköy kanalizasyon inşaatının temeli Kızılpınar Mahallesinde atıldı.

Adıyaman'da kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları başladı!

Altyapısında yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için bu yıl birçok noktada bir birinden önemli çalışmalara imza atacak olan Adıyaman Belediyesi, 2. çevreyolunda kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmasına başladı.

Demre'nin kanalizasyon sorunu 2 yılda çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Belediyesi’nden devraldığı 80 kilometrelik kanalizasyon yapımını iki yıl içinde tamamlayıp hizmete sundu.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Sakarya Arifiye'de kanalizasyon hattı çalışmaları başladı!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz” dedi.

Sakarya'nın genelinde kanalizasyon altyapısı yenileniyor!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bölgede başlattığımız çalışmalarımız kapsamında yaklaşık 15 kilometrelik kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 4 milyonluk yatırımımızla bölgenin kanalizasyon altyapısını yeniliyoruz” dedi.

meski tece kanalizasyon şebekesi Haberi

meski tece kanalizasyon şebekesi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Tece ile Davultepe'ye yapılacak olan ve 34 milyon 874 bin 932 TL tutarındaki ‘Batı Havzası Kanalizasyon Ana Kollektörleri, Terfi Hatları, Terfi Merkezleri ve Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı’ projesini alan firma yetkilisi ile sözleşme imzaladı.  


MESKİ Genel Müdürlük makamında yapılan imza törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen, MESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Yalçın, ihaleyi alan Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH-Co. KG firması temsilcisi Dusan Arbanovski ve Genel Müdür Kordal Köseoğlu katıldı. Burada ihale süreci hakkında bilgi veren Macit Özcan, Batı Havzası Kanalizasyon Ana Kollektörleri, Terfi Hatları, Terfi Merkezleri ve Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı Projesi ihale dokümanlarını 8 firma aldığını, üç firmanın teklif...