29 / 04 / 2024

MESO

MESO

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, çarpık kentleşme, imar ve revizyon planları, kentsel dönüşüm gibi bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Manisa ancak imara açılacak yeni alanlarla değişir'

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, çarpık kentleşme, imar ve revizyon planları, kentsel dönüşüm gibi bir çok konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bahattin Akyüz: Kentsel dönüşüm ada bazlı yapılmalı!

MESO ve MEYDD Başkanı Bahattin Akyüz, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşları ile ara ara bir araya gelmesini değerlendirerek bu durumun diğer belediye başkanlarına da örnek olması gerektiğini söyledi.

Bursa Etkin Şehir projesiyle turizm için yeni bir adım attı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın değerlerinin tanıtılması amacıyla düzenlenen ‘Etkin Şehir’ projesi kapsamında Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO) Başkanı Fehmi Duban, ‘Kaybolan Zanaatlarımız’ konusunda bilgiler verdi

MESO Haberi

MESO

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, şehirdeki çarpık kentleşme, imar ve revizyon planlan, kentsel dönüşüm gibi bir çok konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çarpık ve düzensiz kentleşmenin yıllardır Manisa'nın kaderini etkilediğini kaydeden Bahattin Akyüz, imar planlannın ve kentsel dönüşüm projelerinin olduğu bir çalışmanın acilen hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. 


TOKİ'nin Akgedik'te yapacağı evlerin Manisa Merkez'e bir faydası olmayacağını belirten Akyüz, "Manisa'da gecekonduları kaldırmadığımız sürece, başımıza yıkılacak evleri kaldırmadığımız sürece, Akgedik'e yeni ev yapsanız da, Manisa'nın kaderini ve geleceğini değiştiremezsiniz. Oradaki insanlar, araçla yine buraya gelecek. İmara yeni açılacak alanlarla Manisa değişir. Manisa merkezi planlamadıkça, dışarıya istediğimiz kadar ev yapalım, TOKİ ev yapsın; kimliği, karakteri geri dönmez. TOKİ'deki evin, merkezdeki yaşantıya hiçbir faydası yok" dedi. 


MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa'nın...