07 / 05 / 2024

Meston Kent Dizayn ürünleri

Meston Kent Dizayn ürünleri

Malatya'nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, şehir mobilyaları üretimi alanında da büyük bir eksikliği gidermiş bulunuyor.

Hava Kent’ten ev sahiplerine özel hobi bahçesi!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, Taşoluk ve Haraççı projelerine özel hobi bahçeleri bulunuyor. Hava Kent Taşoluk ve Hava Kent Haraççı projelerinde 150’şer metrekare olarak dizayn edilen hobi bahçelerinde konut sahipleri doğa ile diledikleri gibi vakit geçirebiliyor.

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

Kent Kağıthane kimin?

Teslimlerin hemen yapıldığı Kent Kağıthane projesi 93 daireden meydana geliyor. Projede daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki Kent Kağıthane kimin?

Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları!

Eşyalı konut ihtiyacını karşılamak amacıyla dizayn edilen Nevadium Batıkent Konutları daire fiyatları 175 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede tapu teslimler hemen yapılıyor.

Sivas Kent Meydanı'ndaki caddeler yenilendi!

SİVAS Belediyesi tarihi Kent Meydanı'nda bulunan Osmanpaşa Caddesi ve Şifaiye Sokak'ı yeniden dizayn ederek hizmete açtı.

Trabzon Kent Müzesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin önemli kültür ve sosyal projelerinden biri olan Kent Müzesi inşaatı büyük oranda tamamlandı. Dış inşaatı önemli ölçüde tamamlanan müzede iç dizayn çalışmalarına devam ediliyor.

Meston Kent Dizayn modern şehirleşmeye destek oluyor!

Malatya'nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, şehir mobilyaları üretimi alanında da büyük bir eksikliği gidermiş bulunuyor.

Beylikdüzü Kale Kent teslimleri ne zaman?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede toplam 1,471 daire yer alıyor. Peki Beylikdüzü Kale Kent teslimleri ne zaman?

Kale Kent Beylikdüzü ödeme seçenekleri!

Toplam 1,471 tane daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Kale Kent Beylikdüzü ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlıyor.

Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği projede 1,471 tane daire bulunuyor. Kale Kent Beylikdüzü ödeme planı kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kale Kent Evleri satılık!

Toplam 1,471 daireden meydana gelen projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kale Kent Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Kent İncek nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Sümer Hukuk Kent ulaşım!

Toplam 420 adet daireden oluşan Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. Sümer Hukuk Kent ulaşım bilgileri kapsamında Abdullah GÜL Üniversitesi Sümer Kampüsü yanında yer alıyor.

Meston Kent Dizayn ürünleri Haberi

Meston Kent Dizayn ürünleri

Malatya'nın kentsel dönüşüm projesinde ve fiziki görünümünde damgası bulunan Meston, şehir mobilyaları üretimi alanında da büyük bir eksikliği gidermiş bulunuyor.

Görsel olarak şık, vatandaşlarımızın sosyal hayat konforuna çok büyük katkılar sağlayacak ve doğal dokuya uyumlu tasarımlar geliştirerek şehri daha yaşanabilir kılmayı hedefleyen kent mobilyaları ürünleri halkın beğenisine sunuluyor. Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz: 'Belediyelerimizin ihtiyaç duyduğu, çokça kullandığı alt ve üst yapı malzemelerini kaliteli bir şekilde üretiyoruz. Meston olarak belediyelerin modern şehirleşmesinde özellikle ihtiyaç duyduğu bütün ürünlerini bizler üretiyoruz. Bölgede bu alanda en başarılı şirketiz. Mobilya alanında yeni olmamıza rağmen çok güzel ürünler...