20 / 05 / 2024

mesut arslan sign of city açıklaması

mesut arslan sign of city açıklaması

İSTANBUL Halkalı' da 1.5 milyon metrekare alanda hayata geçen Tema İstanbul projesi Sign of the City Awards'ta "En İyi Karma Proje" ödülünü kazandı...

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil Doğruyol ve Mesut Arslan ortaklığında kuruldu. 

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

Mesut Arslan, Tema İstanbul'dan ayrılıyor!

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Tema İstanbul yabancıya değil yerli müşteriye satıldı!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan,şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 konut teslim edildi!

3 bin 31 konutun bulunduğu Tema İstanbul'da her gün 100 aile yeni evlerine taşınıyor. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, şu ana kadar 2 bin 400 konut teslim ettiklerini açıkladı.

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Mesut Arslan: Günde 5 daire satıyoruz!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin ‘2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması’na göre İstanbul’da yavaş konut satılan bölge Kemerburgaz. Burada 1 konut ortalama 25,6 günde satılıyor..

İstanbul’da 440 bin çocuk sitede büyüyor!

Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan: 'Bir dönem 9 taş, körebe oynayan 1 milyonun üzerinde ebeveyn ve onların 440 bin çocuğu İstanbul’da site hayatı yaşıyor.'

Ersan Arslan Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti!

Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti. Taraf Gazetecilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yılmaz Yapı hisselerini Başar Arslan'a iade etti.

Mesut Sancak: İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi!

İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden biri olan Folkart 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, " Yeni projeler hızlanıyor. İzmir yatırımcının yeni rotası haline geldi " dedi.

Arslan Keskin: Bornova'ya otopark yapılsın!

Bornova AK Parti İlçe Başkanı Arslan Keskin, " Hükümet Konağı 'nda araçlarını nereye park edeceklerini bilemiyor, bir otopark yapılırsa sorun ortadan kalkar ve trafik rahatlar" dedi.

Cengiz Arslan kimdir?

Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan kimdir? Cengiz Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Arslan, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Arslan..

mesut arslan sign of city açıklaması Haberi

mesut arslan sign of city açıklaması

İSTANBUL Halkalı'da 1.5 milyon metrekare alanda hayata geçen Tema İstanbul projesi Sign of the City Awards'ta "En İyi Karma Proje" ödülünü kazandı. 


Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye'de bu tip bir yarışa ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. 

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektoıunün en iyilerini belirleyen Sign Of The City Awards'da Tema istanbul, kategorisinde 'En İyi Karma Proje' olarak tescil edildi. 

Mesa. Artaş Avrupa Konutları, Oztaş, Kantur Akdaş Ortak Girişim Grubunun hayata geçirdiği Tema İstanbul'un layık gorulduğu "En iyi Karma Proje' odulunu. Sign Of The City Avvards Ödül Toreni'ne katılan Ortak Girişim Grubunun Yönetim Kurulu Başkanları Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya ve Ali Kantur birlikte aldılar. 


BULUŞMA PLATFORMU

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün, son yıllardaki gelişimine ve güçlü büyümesine paralel böylesine prestijli bir yarışmaya ihtiyaç duyduğunu...