09 / 05 / 2024

Mesut Arslan: Sign of City gibi bir yarışa ihtiyaç vardı!

Mesut Arslan: Sign of City gibi bir yarışa ihtiyaç vardı!

İSTANBUL Halkalı' da 1.5 milyon metrekare alanda hayata geçen Tema İstanbul projesi Sign of the City Awards'ta "En İyi Karma Proje" ödülünü kazandı...



İSTANBUL Halkalı'da 1.5 milyon metrekare alanda hayata geçen Tema İstanbul projesi Sign of the City Awards'ta "En İyi Karma Proje" ödülünü kazandı. 


Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye'de bu tip bir yarışa ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. 

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektoıunün en iyilerini belirleyen Sign Of The City Awards'da Tema istanbul, kategorisinde 'En İyi Karma Proje' olarak tescil edildi. 

Mesa. Artaş Avrupa Konutları, Oztaş, Kantur Akdaş Ortak Girişim Grubunun hayata geçirdiği Tema İstanbul'un layık gorulduğu "En iyi Karma Proje' odulunu. Sign Of The City Avvards Ödül Toreni'ne katılan Ortak Girişim Grubunun Yönetim Kurulu Başkanları Erhan Boysanoğlu, Süleyman Çetinsaya ve Ali Kantur birlikte aldılar. 


BULUŞMA PLATFORMU

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünün, son yıllardaki gelişimine ve güçlü büyümesine paralel böylesine prestijli bir yarışmaya ihtiyaç duyduğunu ifade eden Tema İstanbul Genel Muduru Mesut Arslan, "Sign Of The City Awards'da, her açıdan bu ihtiyacı karşılayan sektörün en önemli değerlendirmesi olduğunu, henüz ilk yarışmada gösterdi. Yarışmanın yapısı, kapsamı ve kategorileri çok doğıu bir noktada konumlandırılmış. Yarışma jürisi de çok seçkin, değerli isimlerden oluşmuş. 


Sign Of The City Avvaıds'ın her açıdan yeterli ve objektif bir değerlendirme olduğu görülebiliyor" dedi. Sign Of The City Awards ödüllerinin dağıtıldığı gala gecesinde, hem sektöre yakışan hem de ödülün prestijini belirleyen bir şekilde gerçekleştiğini belirten Arslan.


"Organizasyonun yüksek kalitesinin yanında katılımcı profili ve isimlere bakıldığında da Sign Of The City Avvards gala gecesi, gerçek anlamda bir sektör ve iş dünyası buluşması misyonunu üstlendi. Özetlersek Sign Of The City Awards, sektör için hem çok önemli bir değerlendirme, hem de çok önemli bü buluşma platformu olduğunu henüz düzenlenen ilk yarışmada ortaya koydu" dedi. 


"Sign Of The City Awards'm, seçkin ve etkin isimlerden oluşan juri üyelerinin titiz ve objektif değerlendirmeleri ile alanlarında "Türkiye'nin en iyi projeleri"ni belirliyor. Bir anlamda 'Sezar'ın hakkını Sezar'a veriyor" diyen Arslan bu hususun Tema İstanbul için iki açıdan çok önemli olduğunu söyledi. Arslan," Biz çok uzun. yoğun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından mega karma projenin ilk etabı olan Konut Bölgesinde yine yoğun, titiz, hızlı ve kaliteli bir üretime başladık. Öncelikle bu ödül, bizlere 'ne kadar doğru bir rotada ilerlediğimizi" gösterdiği için çok önemli. Doğal olarak bu ödül bize motivasyon için moral, gurur ve ayrıca daha çok çalışma hırsı veriyor" dedi. 


Sembol proje olacak  

PROJELERİ  hakkında bilgi veren Mesut Arslan, "Atakent'te 1.5 milyon metrekarelik alanda yükselen Tema Istanbul.Türkiye'nin sembol projesi olacak. Türkiye'nin ilk nıasteı planlı projesi olan Tema İstanbul, yeni biı yaşam kültürü sunan Konut Bölgesi, sosyal buluşma merkezi Tema Plaza ve temalı eğlence paıkı Teıııa World olmak üzere üç fonksiyondan oluşuyor. Tema İstanbul, yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırım değeri ile Turkiye ekonomisine tek başına 5 milyar doların uzerinde bir katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı. 


İhtiyaçlar karşılanıyor

TEMA İstanbul'mı konut bölgesinin. 334 bin metrekarelik alanda yükseldiğini söyleyen Mesut Arslan, "Teslim tarihi Temmuz 2015 olan konut bölgesi, 3 12 kat ile 18 30 kat arasında değişen alçak ve yüksek bloklardan olan toplam 3 bin 531 konuttan oluşuyor. 

Yaklaşık 800 milyon dolarlık toplam yatırını değerine sahip Tema İstanbul konut bölge sinde. 1+1 'den 4+ l'e kadar farklı buyukluk ve tipteki zengin daire seçenekleri ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor" dedi. 


Hürriyet Sign of City eki


Geri Dön