27 / 04 / 2024

Mesut Arslan kimdir

Mesut Arslan kimdir

Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor. Arslan Foça'ya yerleşecek.

Mesut Arslan: Fiyatı düşük tuttuk 2 bin 200 konut sattık!

Mesa Mesken, Artaş Grubu, Öztaş, Kantur&Akdaş İnşaat ortaklığı ile Küçükçekmece Halkalı’da gerçekleştirilen Tema İstanbul projesinde 1 yıl bitmeden satılan konut sayısı 2.200’ü aştı...

Tema İstanbul'da toplam 2 bin 200 konut satıldı!

Mesa Mesken, Artaş Grubu, Öztaş, Kantur&Akdaş İnşaat ortaklığı ile Küçükçekmece Halkalı'da gerçekleştirilen Tema İstanbul projesinde 1 yıl bitmeden satılan konut sayısı 2 bin 200'e aştı.

Mesut Arslan: Sign of City gibi bir yarışa ihtiyaç vardı!

İSTANBUL Halkalı' da 1.5 milyon metrekare alanda hayata geçen Tema İstanbul projesi Sign of the City Awards'ta "En İyi Karma Proje" ödülünü kazandı...

Mesut Arslan: Günde 5 daire tamamlanıyor, 5 daire satılıyor!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul' un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi...

Mesut Arslan: Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje!

Tema İstanbul projesinin Genel Müdürü Mesut Arslan, Türkiye, bölge ve dünya konjonktürü ne olursa olsun, Tema İstanbul'un istikrarını sürdüren bir proje olduğunun altını çizdi.

Mesut Arslan: Tema İstanbul yeni bir yaşam kültürü getirdi!

MESA, ARTAŞ, ÖZTAŞ, KANTUR- AKDAŞ Ortaklığı ile Atakent' te hayata geçirilen Tema İstanbul, 1.5 milyon metrekarelik devasa arazisi ve temalı eğlence parkıyla dikkat çekiyor...

Mesut Arslan: Tema İstanbul sürdürülebilirlik açısından da dünya çapında bir örnek!

MIPIM 2014’ te yoğun ilgi çeken Türkiye’ nin sembol projesi Tema İSTANBUL, dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmasının konferans bölümüne de damgasını vurdu. Mesut Arslan konu ile ilgili açıklama getirdi...

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mesut Karakaş kimdir?

Halkbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Karakaş kimdir? Mesut Karakaş kaç yaşında? Mesut Karakaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Osman Arslan kimdir?

Halkbank Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Osman Arslan kimdir? Osman Arslan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mesut Çetin kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Deva holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & CFO'su Mesut Çetin kimdir? Mesut Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mesut Çetin'in eğitim hayatı nasıldı?  İşte Mesut Çetin`in hayatına dair merak edilenler.

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Arslan Adnan Türkoğlu kimdir?

Mimar Arslan Adnan Türkoğlu kimdir? Arslan Adnan Türkoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Türkoğlu'nun biyografisi...

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mesut Üner kimdir?

Çatalca Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Üner'in 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Çatalca Belediyesi Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Mesut Üner kimdir?

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seralp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil Doğruyol ve Mesut Arslan ortaklığında kuruldu. 

Abdulrezzak Sancak kimdir?

FOLKART Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın ağabeyi Abdulrezzak Sancak dün gece hayatını kaybetti. Peki, Abdulrezzak Sancak kimdir?

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Mesut Arslan kimdir Haberi

Mesut Arslan kimdir

Tema İstanbul projesinin hayata geçirilmesinde en önemli isimler arasında yer alan Mesut Arslan, Tema İstanbul projesinden ayrılıyor.


Yaklaşık 4 yıldır TEMA İstanbul Genel Koordinatörlüğü görevini yürüten Mesut Arslan ay sonunda görevinden ayrılıyor.


Arslan Foça'ya...