25 / 05 / 2024

Mesut Çetinkaya

Mesut Çetinkaya

Aza İnşaat Hafriyat Nakliyat Maden Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

Fatih Çetinkaya: İnşaat sektöründe belirsizlik arttı!

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, inşaat demirinin fiyatının artmasıyla ilgili konuştu. Çetinkaya sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mesut Sancak: Hedefimiz 5 bin yeni birim üretmek!

İncity projesini satışa çıkaran Folkart, yatırımlarına hız kesmeden devam edecek. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak

Mesut Özil: Evimizden utanıyordum, şimdi malikanede yaşıyorum!

Yıllık kazancıyla dudak uçuklatan ünlü futbolcu Mesut Özil'den samimi itiraf geldi. Özil, "Arkadaşlarım harika evlerde oturuyordu. Kendi evimizden utanıyordum ama şimdi bir malikanede yaşıyorum" dedi.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Mesut Özil İstanbul'da ev baktı!

Amine Gülşe için İstanbul’a gelen Mesut Özil, ev baktı. Daire için ayırdığı bütçe 25 milyon TL’ye kadar çıkan Özil, Gülşe ile evlilik planı yaptığı konuşuluyor.

Mesut Özil İstanbul'da ev arıyor!

Arsenal’in Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil ve sevgilisi Amine Gülşe, İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu ve bir ay sonra yeni bir diziye başlayacak sevgilisi, Boğaz’da ev arıyor.

Mesut Güleroğlu: 2017’nin ilk 6 ayı konut alınmalı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, dözizdeki yükselişin kriz ortamı oluşturduğunu ama bu yükselişin fırsat da getirdiğini belitti. Güleroğlu, ''İnsanlar dövizden ettiği karı menkule yatırdı'' dedi.

Mesut Özil Londra'dan 46 milyon TL'ye ev aldı!

Türk kökenli Alman Futbolcu Mesut Özil, Londra'dan 3 katlı, 6 yatak odalı, sinema salonu da bulunan bir ev aldı. Kırmızı tuğlalı mimarisiyle dikkat çeken evin değeri 46 milyon TL.

İşte Mesut Özil'in 141 milyonluk sarayı!

Mesut Özil'in yeni malikanesi görenleri büyülüyor. Özil'in yeni malikanesinin değeri ise tam 141 milyon TL...

Mesut Sancak, İngiliz yazar Simon Calder'ı Türkiye'ye davet etti!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Reina'daki terör saldırısı sonrası Türkiye'ye destek veren Independent yazarı Calder'i ziyaret ederek, Türkiye'ye davet etti. Calder olumlu yanıt verdi.

Murat Çetinkaya'dan faiz oranlarını değiştirmeme kararı açıklaması!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya, "Ekim ayında, finansal koşullardaki sıkılığın azalması ve maliyet unsurlarındaki gelişmelerin enflasyon görünümü üzerindeki olası etkilerini dikkate alarak faiz oranlarını değiştirmedik." dedi.

Bafra Çetinkaya Köprüsü restore ediliyor!

Bafra’nın sembolü olan Çetinkaya Köprüsü yıllardır bakım ve onarım bekliyordu. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yoğun girişimleri sonucunda nihayet ilk somut adım atıldı.

Park Residences Cadde'nin reklam yüzü Mesut Yar oldu!

Bağdat Caddesi’nin en prestijli lüks konut projesi “Park Residences Cadde” yeni ve ses getirecek reklam kampanyasının yüzü olarak ünlü TV sunucusu Mesut Yar ile anlaştı.

Mesut Çetinkaya Haberi

Mesut Çetinkaya

Aza İnşaat Hafriyat Nakliyat Maden Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Çetinkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Aza İnşaat Hafriyat Nakliyat Maden Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...