23 / 07 / 2024

mesut inşaat

mesut inşaat

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için mal alımı ihalesi yapacak.

Ankara'da inşaat mühendisi, demirci ustasını vurdu!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, inşaat mühendisi İsmail B., alacak verecek nedeniyle anlaşamadığı demirci ustası Mesut E.'yi tabancayla vurup ağır yaraladı.

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

İnşaat sektörünün en büyük sorunu ne?

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, inşaat sektörünün en büyük sorununun yetersiz müteahhit sayısının fazlalığı olduğunu söyledi.

Mamak Başak Merkez Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül hayata geçirilen Başak Merkez Cami inşaatını gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Cami inşaatı çalışmaları incelendi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Cami inşaatını yerinde gezerek incelemelerde bulundu.

Başak Merkez Camii inşaatı sürüyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, temeli geçtiğimiz ay dualarla atılan Başak Merkez Camii inşaatını yerinde gezerek, incelemelerde bulundu.

1+1 daireler inşaat sektörünün gözdesi halinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Özellikle üniversite gençlerinin ve çocuksuz ailelerin tercih ettiği 1+1 konut tipi, inşaat sektörünün de gözdesi haline geldi" dedi.

Mesut Sancak: Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedefliyoruz!

İnşaat sektörünün İzmirli şirketi Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 5 yıl sonra Türkiye'nin en büyük inşaat firması olmayı hedeflediklerini söyledi. Sancak, "Stratejik planlarımızı yaptık" dedi

Mesut Sancak Paşalimanı Koyu’nda lüks konut inşaatına başladı!

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Ardıç Mahallesi’ndeki Paşalimanı Koyu, son dönemde hızla artan inşaatlarla dikkat çekiyor. Mesut Sancak’ın inşaat şirketi de Paşalimanı’nda denize sıfır noktaya otel yapmak için Turizm Bakanlığı’nın kapısını çaldı.

Mesut Ercan İnşaat 10. yılını kutladı!

Konya'da inşaat sektöründe yaptıkları projelerle adından sıkça söz ettiren Mesut Ercan İnşaat, gerçekleştirilen etkinlikle 10. yılını kutladı. Etkinliğe Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Mevlana Vergi Dairesi Müdürü Ali Yükseksoy da katıldı...

Mesut İnşaat mal alımı için ihale yayınladı!

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için mal alımı ihalesi yapacak.

Mesut Sancak: Kriz inşaat sektöründe başladı, inşaatta biter

Folkart Yapı Genel Müdürü Mesut Sancak, banka kredilerinin de düşürülmesiyle inşaat sektörünün hızlı bir yükselişe geçmesini beklediklerini açıkladı

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

mesut inşaat Haberi

mesut inşaat

Mesut İnşaat Sürdürülebilir Üretimin Geliştirilmesi ve Yenilikçilik Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Hatay'da Firmanın Rekabet Kabiliyetinin Güçlendirilmesi Projesi için  mal alımı ihalesinin sonuçlandırmasını planlıyor. 


İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Antakya Organize Sanayi Bölgesi 113 Ada No:9 Belen/ Hatay adresinden temin edilebilir. 


İhalenin teklif ve teslimi için son tarih 25 Ağustos 2014 günü saat 10:00'dur.


İlanın tam metni için