10 / 05 / 2024

Met-San

Met-San

Met-San İnşaat, Kartal'da inşa edeceği 560 milyon TL'lik yeni projesini eylül ayında satışa çıkaracak. 1961 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Met-San, Kartal'da 560 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor...

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Orge Grup İnşaat Nakliye Orman Ürünleri Reklam Temizlik Elektrik Malz.Met.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Varlı tarafından kuruldu.

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmer Satoğlu, Celalettin Satoğlu ve Cemalettin Satoğlu ortaklığında kuruldu. 

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Studyo Met Proje Yöentim Kentsel Dönüşüm Planlama Danış. ve Müşavirl. Müh. İnş. San. Tic. Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Eda Çaçtaş imzasıyla kuruldu.

İnta Uluslar Arası İthalat İhracat Gıda İnşaat Malzemeleri Enerji Müm.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Şişli Şubesi açıldı!

İnta Uluslar Arası İthalat İhracat Gıda İnşaat Malzemeleri Enerji Müm.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Şişli Şubesi 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de açıldı.

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Avcılar Su Ürünleri İnşaat Taahhüt Hafriyat Turizm Nakliyat Pazarlama İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ferhat Avcı ve Selma Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. açıldı!

Giray Yapı İnşaat Taahhüt Onarım Yatçılık Ve Turizm İşl.San.Ve Tic. Ltd.Şti.Cityloft Ataşehir 12 Şb. 15 bin TL sermaye ile 21 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de açıldı.

Çorlu Hükümet Konağı inşaatı 14 Nisan 2017'de bitecek!

Tekirdağ Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (Tekirdağ YİKOB) kontrolünde 2015 yılının Şubat ayında yer teslimi yapılan Çorlu Hükümet Konağı'nın inşaatı 14 Nisan 2017 günü bitecek.

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na onarım yapılıyor!

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na bakım ve onarım yapılıyor.Valilik yetkilileri, yeni binaya taşınana kadar mevcut binanın bakım ve onarımın yapılarak hizmet vermeye devam edileceği belirtildi.

Biga hükümet konağı hizmete girdi!

Biga’da geçen yıl yapımına başlanılan hükümet konağı tamamlanıp, hizmete girdi. Kaymakam Fatih Genel, "Yapıda, nüfus, yazı işleri, milli eğitim müdürlükleri ile Köylere Hizmet Götürme Birliği hizmet verecek" dedi.

Kastamonu hükümet konağı restorasyonu ne zaman bitecek?

Kastamonu’da hükümet konağının restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şehmus Günaydın, “Valilik binamızı tarihi özelliğine uygun olarak yapıyoruz. Çalışmalar başladı ve kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz" dedi.

Kastamonu Hükümet Konağı’nın restorasyonu sürüyor!

Kastamonu’da hükümet konağının restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Şehmus Günaydın, "Tarihi kimliği ve dokusuna uygun binayı Kastamonu’ya kazandıracağız." dedi.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Met-San Haberi

Met-San


Met-San İnşaat, Kartal'da inşa edeceği 560 milyon TL'lik yeni projesini eylül ayında satışa çıkaracak. Metro durağından çıkanlar projenin içinde yer alan ticari ünitelere ulaşacak. 1961 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Met-San, Kartal'da 560 milyon TL'lik yeni bir yatırıma hazırlanıyor. Kartal bölgesinin son dönemde gelişiminden etkilendiklerini belirten Met-San Yönetim Kurulu Üyesi Y.Mimar Cemalettin Satoğlu, "Eylül ayında satışa çıkaracağımız projenin yeri Kartal-Kaynarca metrosunun çıkışında bulunuyor" diye konuştu. Projenin mimarisinde New York'ta Dünya Ticaret Merkezi yerine inşa edilen Özgürlük Kulesi'nin mimarı Daniel Libeskind'le işbirliği yapacaklarını belirten Satoğlu, karma projede ticari fonksiyonların da bulunacağını belirtti. Satoğlu "Ancak klasik alışveriş merkezi (AVM) konseptinden uzak duracağız. Metrodan çıkanlar projenin içinden geçecek. Büyük meydanlar yapacağız" diye konuştu. 


UN FABRİKASI TAŞINACAK 


Kendilerine ait un fabrikasının bulunduğu arazi üzerine...