24 / 05 / 2024

Meta 06 İnşaat

Meta 06 İnşaat

Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilgin Bilinmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Delta Plaza, A-1 Blok'ta kuruldu.

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Commerce İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Ebadı ve Mohammad V.M. Gharehlar ortaklığında kuruldu.

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ankara 06 Yapı Dekorasyon İnşaat Mimarlık Otomotiv Gıda Ve Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Meta Silk Road İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Ataköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Can Kaya tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Karot İnşaat Taahhüt Turizm Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Muharrem Gürel tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gültekin Barış tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'nde kuruldu.

Limak İnşaat, 2015 genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri Ve İnşaat A.Ş. 29.06.2015 tarihli Genel Kurul Toplantı Tutanağını yayınladı. İşte açıklama...

İnşaat Mühendisi Sinan AYTAÇ'ın geçici durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Sinan AYTAÇ tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada Ankara 1. İdare Mahkemesi’nin 04.06.2015 tarihli ve 2015/589 sayılı kararı ile geçici durdurma işlemi iptal edildi. Karar bugünkü resmi gazetede yayınlandı.

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Melek Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.

Meta Bilişim İnşaat gayrimenkul sektörüne girdi!

Yıllarca digital dünyada hizmet veren Meta Bilişim İnşaat, gayrimenkule Bodrum’dan girdi. icralık.com’un da sahibi Özoral, önümüzdeki süreçte de bakir koyları yaz kış yaşanır hale getireceklerini söyledi

Metaş Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Metaş Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Emin Karataş tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da Pendik, Batı Mahallesi, Çiğdem Sokak'ta kuruldu.

Meta 06 İnşaat Haberi

Meta 06 İnşaat

Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilgin Bilinmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Sıva işleri (binalarda veya diğer inşaatlarda iç ve dış sıva veya alçı sıva işleri ile alçıpan işleri vb.)


Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi, 7. Caddesi, Delta Plaza, A-1 Blok No:3 Kat:8...