30 / 06 / 2024

Meta Grup turan ağırkaya

Meta Grup turan ağırkaya

Yapı kimyasalları sektöründe büyümek istediklerini ifade eden Meta Grup Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Turan Ağırkaya, " Yangına dayanıklı ısı ve yalıtım sıvası üzerinde çalışıyoruz " dedi

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cft Grup Petrol İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Turan tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axa Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Arslan tarafından kuruldu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybars Grup Turizm Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ziver Turan tarafından kuruldu. 

Ttn Grup İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ttn Grup İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Taci Turan tarafından kuruldu. 

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Grup İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Turan Atılgan tarafından kuruldu. 

5k Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

5k Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Nurettin Turan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Meta Grup turan ağırkaya Haberi

Meta Grup turan ağırkaya


Meta Grup, ateşe dayanıklı sıva üretecek Yapı kimyasalları üretimi yapan Meta Grup ateşe dayanıklı sıva üretecek. Yapı kimyasalları sektöründe büyümek istediklerini ifade eden Meta Grup Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Turan Ağırkaya, 'Yangına dayanıklı ısı ve yalıtım sıvası üzerinde çalışıyoruz. Bin 750 derecelik ateşe dayanıklı bir sıva üretmeyi planlıyoruz. Bu konuda deneme ürünü yaptık. Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor. Yangına karşı dayanıklı bims ve tuğla üreteceğiz" açıklamasını yaptı. Şu anda ısı yalıtımında kullanüan EPS ve XPS levhalarının hammaddesinin petrol olduğunu belirten Ağırkaya, "Bu ürünler, petrol içerikli olduğu için yangına dayanma gibi bir durum söz konusu değil. ArGe çalışması yaptığımız ürünlerle soğuk ve sıcağa karşı koruma öngörüyoruz" dedi. 

"Pazar payımız düştü" Ağırkaya, yapı kimyasallarında; fayans yapıştırıcı, derz dolgu, ısı yalıtım levha yapıştırıcı, levha...