29 / 04 / 2024

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Metal Gayrimenkul 2018'in ilk 6 ayına ait faaliyet raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul 6 aylık faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Metal Gayrimenkul 2017 sorumluluk beyanı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017  hesap dönemine ilişkin sorumluluk beyanını KAP'ta yayınladı. 

Metal Gayrimenkul 9 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Metal Gayrimenkul 9 aylık finansal tablolar faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2016 sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul 2016 sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş tarafından bugün kamuoyu aydaınlatma platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını açıkladı!

Metal Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık konsolide olmayan sorumluluk beyanını açıkladı.

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı. İşte Metal Gayrimenkul Yatırım sorumluluk beyanı...

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yektaş Metal Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barınak Port Gayrimenkul İnşaat Hırdavat Metal Bilgisayar Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de Cem Yılmaz tarafından kuruldu.

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Gayrimenkul İnşaat Metal Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Gürbüz Aktaş tarafından kuruldu.

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykd Gayrimenkul İnşaat Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Demir tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Metal Gayrimenkul, Ömer Saçaklıoğlu'ndan taksitle 4.6 milyon TL alacak!

Metal Gayrimenkul'ün şirket ana ortağı Ömer Saçaklıoğlu'ndan 4 milyon 652 bin TL tutarındaki alacağı ile ilgili olarak yapılan görüşmeler sonucunda protokol düzenlenerek taksitlendirilmesinde mutabakata varıldı. 

Metal Gayrimenkul 3 aylık faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul, 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınladı...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

Metal Gayrimenkul kar payı dağıtacak mı?

Metal Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2019- 31 Aralık 2019 hesap döneminde zarar oluştuğunun tespitine, dağıtılabilir kar oluşmamış olması nedeniyle kar dağıtımı yapılamayacağının, Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi...

Metal Gayrimenkul 2019 faaliyet raporu!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı Haberi

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı

Metal Gayrimenkul A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını hakkında açıklama yaptı.

Metal Gayrimenkul tarafından 1 Ocak 2020 - 31 Mart 2020 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanı yayınlandı.

Metal Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
a) Şirketimizin, 01.01.2020 – 31.03.2020  hesap dönemine ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, N14.1 "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" ne göre düzenlenmiş finansal tablolarının ve faaliyet raporunun tarafımızca incelendiğini,
  
b) Şirketteki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama veya açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğini,

c) Şirketteki görev ve sorumluluk alanında sahip...