18 / 05 / 2024

Mete Memiş kim

Mete Memiş kim

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Bayburt Belediyesi de ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için çalışıyor.

Bayburt'ta kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni hizmet merkezini ziyaret etti ve 2018 yılına yönelik çalışmalardan bahsetti. 

Bayburt kentsel dönüşüme tabi olacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, belediye çalışmalarıyla ilgili muhtarlara bilgi verdi. Memiş, Bayburt’un bütünüyle kentsel dönüşüme tabi olacağını söyledi.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

Bayburt Belediyesi Nisan ayı toplantısı yapıldı!

Bayburt Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mete Memiş’in başkanlığında yapıldı. Toplantıda 22 gündem maddesi görüşüldü.

Mete Memiş: Ekonomi turizm ile canlanacak!

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Bayburt Belediyesi de ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için çalışıyor.

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Mete Memiş kim Haberi

Mete Memiş kim

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Biz de Bayburt Belediyesi olarak ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz.


Geçen yıldan bu yana yaklaşık 100 kilometre olan şehir altyapısının 75 kilometrelik kısmını tamamladık Bunun yanında bir diğer altyapı hizmeti olan 153 kilometrelik şehir içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi de başladı ve yaklaşık 24 kilometrelik kısmı tamamlandı. Bu projede 2015 yılının sonunda bitirilecek. Ayrıca çevre temizliği ve şehir sağlığı açısından önemli olan atık su arıtma tesisinin inşaat kısmının yüzde 95'i bitirildi ve mekanik kısmının yapımında da yüzde 65lik bir ilerleme kaydettik. Bu projeyi de kısa bir zaman içinde tamamlayacağız. Bu üç projenin...