29 / 04 / 2024

Meteorolojiden uyarı

Meteorolojiden uyarı

Dikkat aşırı yağış geliyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bölgenin akşam saatlerinden itibaren Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği bildirildi...

Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli yağış geliyor!

Uyarıya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da görülecek yağışların, Diyarbakır, Batman, Siirt, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Bitlis ve Şırnak çevreleriyle Mardin'in kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor...

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Soğuk ve yağışlı bir sistemin etkisine girmesi beklenen yurdun büyük bölümünde hafta sonu yağışlar görüleceği, hava sıcaklıklarının ise hissedilir derecede azalacağı açıklandı. Yetkililer fırtına ve kuvvetli yağışa karşı uyardı...

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji' den yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre yurdun Salı günü akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiğini açıkladı...

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Bu illerde yaşayanlar aman dikkat! Sarı kodlu uyarı Meteorolojiden verildi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden o illere uyarı var. Yurt genelinde etkisini sürdüren yağışlı hava bazı illerde daha etkili şekilde seyrederek yaşamı zorlaştırıyor. 

Meteorolojiden'den flaş uyarı! Hemen bakın, son dakika! Bayramda hava böyle olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Kırklareli ve Çanakkale illeri için şiddetli yağış uyarısı yayınladı. Bayram'da bütün bölgelerde hava böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Selim Uyar, Roma'da yatırım için 5 yıldızlı otel arıyor!

Venedik dolayısıyla İtalya’nın turizm yatırımları için cazibesini koruduğunu kaydeden Permak Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, “Şu anda yeni bir yatırım için arayıştayız” dedi.

Polatlı Belediyesi'nden vergi yapılandırma uyarısı!

Vergi yapılandırmalarıyla ilgili bir uyarı yapan Polatlı Belediyesi ergi Affından yararlanmak için, 31 Ekim tarihine kadar Polatlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerektiğini söyledi.

Esenlerlilere 'evlerinizi satmayın' uyarısı!

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara konutlarını satmamaları konusunda uyarıda bulundu.

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor!

Pronet, ev ve işyerlerini yangına karşı uyarıyor. İBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nın açıkladığı verilere göre bu yılın ilk 6 aylık döneminde İstanbul’da 15.933 yangın gerçekleşti, yangınlar en çok sigara ve elektrik kontağından çıktı.

Avanos Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçları yapılandırılıyor. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31 Ekim 2016.

Meram Belediyesi'nden vergi borcu uyarısı!

Meram Belediyesi, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun uyarınca vergi borçlarını yapılandırıyor. Düzenlemeden yararlanmak isteyen mükellefler 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecekler.

Yenimahalle Belediyesi’nden vergi affı uyarısı!

Vatandaşların belediyelere olan vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin Vergi Affı Kanunu Resmi Gazete ’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yenimahalle Belediyesi vergi affı ile ilgili mükelleflere çağrıda bulunarak yapılandırmadan faydalanmaları uyarısında bulundu.

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.

Tüketici derneklerinden kampanya döneminde dolandırılmayın uyarısı!

Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor.

TÜSODER'den konut kampanyalarında dolandırılmayın uyarısı!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, Emlak Konut ve GYODER'in başlattığı konut seferberliğinin ardından tüketici dernekleri, vatandaşları "fırsatçı" firmalar konusunda uyarıyor

Meteorolojiden uyarı Haberi

Meteorolojiden uyarı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bölgenin akşam saatlerinden itibaren Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava kütlesinin etkisi altına gireceği bildirildi.



Açıklamada, “Bölgemiz genelinde, Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur’da 23/10/2014 Perşembe günü ile 25/10/2014 Cumartesi günleri arasında kuvvetli ’20-50 mm’ olarak beklenen yağışların yer yer aşırı yağış ’100 mm üzeri’ şeklinde olacağı tahmin edilmektedir. Yağışla birlikte periyod boyunca güney yönlerden kuvvetli rüzgar beklenmektedir” denildi.


Vatandaşların beklenen kuvvetli ve aşırı yağışla kuvvetli rüzgarın neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum, baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerektiği...