18 / 05 / 2024

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri adres

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri adres

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Mustafa Metin Özal ve Hasan Özal tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Master Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kanber tarafından kuruldu.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fereg İnşaat Sağlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gürbüz ve Ferit Öztoprak ortaklığında kuruldu.

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayar Dekorasyon İnşaat Ve Emlakçılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhlis Sayar tarafından kuruldu.

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Tasarım İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Keskin tarafından kuruldu. 

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suadiye Dizayn İnşaat Emlak Mimarlık Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Şirin ve Oğuzhan Orçun Çakır ortaklığında kuruldu.

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahir İklimlendirme İnşaat Sağlık Turizm Ve Kırtasiye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Kara tarafından kuruldu.

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhd Yapı Ve İnşaat Ormancılık Hayvancılık E-Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Şule Akdağ tarafından kuruldu.

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri adres Haberi

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri adres

Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Mustafa Metin Özal ve Hasan Özal tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Çekmeköy'de kuruldu.


Methas İnşaat Emlakçılık Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;A-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etme B. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,...