18 / 05 / 2024

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul adres 

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul adres 

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Padır tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Kulani İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulani İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kulan tarafından kuruldu.

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Ergün tarafından kuruldu.

Fcg İnşaat Lojistik Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Fcg İnşaat Lojistik Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samed İbiş tarafından kuruldu.

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Durgut tarafından kuruldu.

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nuri Akyol tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sarı tarafından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul adres  Haberi

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul adres 

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Berk Özevin tarafından kuruldu.

Metıculous Lojistik Ticaret Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
TAŞIMACILIK LOJİSTİK -Her türlü otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, kara araçları deniz araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek. -Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek . -Yurt içinde ve dışında her nevi kara nakil vasıtaları ve deniz vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. -Şirket...