01 / 05 / 2024

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.



Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
- Vinç ve benzeri diğer inşaat ekipmanlarının operatörlü ve operatörsüz . Her türlü platform vinç ve yükleme işlemleri yapmak Her türlü lojistik taşıma faaliyetlerinde bulunmak. - Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. - Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motosiklet, bisiklet, treyler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, greyder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. - Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek. -Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. -Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. -Yurt içinde ve yurt dışında paket, zarf ve kargo taşımacılığı yapmak. Araçlı araçsız kurye hizmetleri vermek. -Hava, deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini, tahmil ve tahliyesini yapmak. - Her türlü bakliyat ürünlerini üretmek, ürettiği bu mamullerin paket ve ambalajını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında pazarlamak. - Her türlü tohum geliştirme, üretme ve iyileştirme çalışmaları yapmak. - Her türlü bakliyat, hububat ve her türlü tarım ürünlerinin üretimi, alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, pazarlaması ve dağıtımını yapmak. - Kuru taneli gıda maddelerinin her nevi baklagillerin temini, toptan ve perakende satışını, ithalatını ve ihracatını yapar. - Hayvansal yemlerin alımı, satımı, ihracatı ve ithalatı yapmak. - Yem kırma tesislerinin kurulması, işletilmesi, kiralanması ve kiraya verilmesi.
 


Geri Dön